- 59,504
- 26,738
- 113
Biliyoz sarı bu kadar ayakcı olduğunu heryerde belli etmeHergun
Biliyoz sarı bu kadar ayakcı olduğunu heryerde belli etmeHergun
Lıncletmek ıstıyor sen benı ? 🥹250 turda bonusa girdi 170 verdi 8 betten😬
Batırır o seni dinleme onu250 turda bonusa girdi 170 verdi 8 betten😬
Telı satcam 14 alacam abuBiliyoz sarı bu kadar ayakcı olduğunu heryerde belli etme
La yillardir oynuyoz bi kere ya almisimdir ya almamisimdirO kadar çevrime max win gelmedi ya pes valla Pragmatic cozuttu iyice
Dost geçen seneye kadar herşey iyiydi . 5 6 kere max win aldım hatta konularımda da var . Ama son 1 sene felaket ötesi oldu herşey . Max win olayı zamanla imkansız hale geldi.La yillardir oynuyoz bi kere ya almisimdir ya almamisimdir
Sitelerin kendi oyunlarinin rtp oranlari %1daha yuksek oluyor onlaro kovalayacaz da gelecek de umut istw 😂Dost geçen seneye kadar herşey iyiydi . 5 6 kere max win aldım hatta konularımda da var . Ama son 1 sene felaket ötesi oldu herşey . Max win olayı zamanla imkansız hale geldi.
İnanılmaz ayar verdiler vall. Rtp falan hikayeSitelerin kendi oyunlarinin rtp oranlari %1daha yuksek oluyor onlaro kovalayacaz da gelecek de umut istw 😂
10 k@KUMARBAZ1982 dost kaç k kaldı çevrim
Az kalmış aslında bonus hunt yapacak 10 oyun 1 k dan satın alma yapsa olmazmı
Cok yorum var dost normaldir alinmaDostum sabahtan beri doğ house diyorum sen oynamiyorsun adam yerine koymuyorsan şöyle boşuna oyun önerisi vermeyelim
Kaç kişi yazıyor adam hangi birini oynSınDostum sabahtan beri doğ house diyorum sen oynamiyorsun adam yerine koymuyorsan şöyle boşuna oyun önerisi vermeyelim