- 22,806
- 20,738
- 113
Betvaktini soydum mu kral2005ten beri destekteyim
Betvaktini soydum mu kral2005ten beri destekteyim
Yok yav 150 tlyle nasıl soyalım aga attık 1 dkda gitti paraBetvaktini soydum mu kral
Dogru cevap 1982 olacaktı dost elendin 🤣 🤣2005ten beri destekteyim
Dost elenirse herkes 2 günlük ban yer Malatyalım @Başkan ım arkadaşlara hava değişim izni lütfen 😂Dogru cevap 1982 olacaktı dost elendin 🤣 🤣
Tebrikler dostçevrim bitti kasa 48k oldu elinize emeğinize sağlık çekim verildi ne zaman gelir bakalım konu içinde destek veren arkadaşlardan 5 kişiye dm atacam
Millet 3 er beşer çekiyordu ne bileyimYok yav 150 tlyle nasıl soyalım aga attık 1 dkda gitti para
Millet çeker kral bize küçük parayla gelmiyor dönmüyor oyunMillet 3 er beşer çekiyordu ne bileyim
En son 9 k felan basıyordun kuponlara temiz mi kasaMillet çeker kral bize küçük parayla gelmiyor dönmüyor oyun
Secilsek te elensek te ağlamayız biz dost bosver. Unutmayız ama 🤣Dost elenirse herkes 2 günlük ban yer Malatyalım @Başkan ım arkadaşlara hava değişim izni lütfen 😂
47 bin kaybettim 3-4 gün önce , ama yıkılmadım kendi taktiklerim var agam 0a düşmem kolay kolayEn son 9 k felan basıyordun kuponlara temiz mi kasa
Delırıcem nerde bu lıste 😂
48 k 50 k olacakti Adamın 2k sini yedi halen uyuyormuş numarası yapıyor bu pika az değil 🤣
Bi menejer bi tetikçi bir horoz oldu da bi Enişte gibi olamadı gitti. 🤣O hesap kitap yapan 23 cekecek diyen eniştenin horozu nerde o
site Tümbet reisTebrikler agacim cok guzel rakama ulasmisiz. Site neydi merak etrim