- 6,122
- 10,224
- 113
slot bonusu nasıl bırakalım artı sporla pek işim olmuyorKasa bitmeden bırak slotu
slot bonusu nasıl bırakalım artı sporla pek işim olmuyorKasa bitmeden bırak slotu
Keşke slot bonusu olmasada bıraksa sporda 1.50 oran ne çevirirdi şimdi ımmöö tadından yenmezdiKasa bitmeden bırak slotu
3k süper spinin vakti. Var mi daha dost sweet 1000deslot bonusu nasıl bırakalım artı sporla pek işim olmuyor
Ordulu adamın ne işi var spordaslot bonusu nasıl bırakalım artı sporla pek işim olmuyor
kim orduluOrdulu adamın ne işi var sporda
egt yasakEnişte ortalığı karistirma 😅
Niye noldu kikim ordulu
sonda yapacaz onu3k süper spinin vakti. Var mi daha dost sweet 1000de
The dog megaways denemelısınegt yasak
Hadi bakalim simdiden bol sanssonda yapacaz onu
Sağlık olsun o zaman hangi oyunları denedin bilmiyorum ama sweet bonanza çekiçli var denedin mi onuegt yasak
Dost çevrim nedir ve kasa nedir ona göre bişe söylicemsonda yapacaz onu
Çekicli hahahahahhahaSağlık olsun o zaman hangi oyunları denedin bilmiyorum ama sweet bonanza çekiçli var denedin mi onu
Sakın 3 oyunu onerme Kürek falan dersin aman mazallaSağlık olsun o zaman hangi oyunları denedin bilmiyorum ama sweet bonanza çekiçli var denedin mi onu
Ya adını tam hatirlamadim oda pragmatic de .Bugünde gülme krizi mi varÇekicli hahahahahhaha
Shellac blackjackten başka bir şey oynamaz abi aynı masada çok denk geldik özellikle dikkat ediyorum sarışın kurpiyer varsa muhakkak oturuyor o masayahayırlı geceler reis vardır sende güzel bir oyun🤕
Oyunun adı [ Sweet bonanza Çekiç ]Ya adını tam hatirlamadim oda pragmatic de .Bugünde gülme krizi mi var
Sinir krizine sokmayın beni 😡😡Sakın 3 oyunu onerme Kürek falan dersin aman mazalla