- 75,239
- 27,102
- 113
No comment
Aslında adam mantıklı oynuyor ha ben olsam çevrimi bitirmek için abanırım ne gelirse diye adam her oyunu deniyorMiss 3k artmis cevrim erimis baya
3-5k ile 25 k çevrim yapılır 60 k garanti çekilir neden uğraşıyorsun ki az para mı 60 kkasa 63k çevrim 25k
Güzel olmuş erimemis çekim limiti mevcutmukasa 63k çevrim 25k
Aynen satin alirdim 10kAslında adam mantıklı oynuyor ha ben olsam çevrimi bitirmek için abanırım ne gelirse diye adam her oyunu deniyor
aynen tabiki de maksat biraz daha yükselmek zaten en az 55k garanti gibi3-5k ile 25 k çevrim yapılır 60 k garanti çekilir neden uğraşıyorsun ki az para mı 60 k
Aynen en fazla 10k erir 25k cevrimde bonus fln girer verirse de eritmez bileçevrimi Bonanza 1000 ile yapalım farm ile 20.50 arası betten en son süper bonus alırız
yokGüzel olmuş erimemis çekim limiti mevcutmu
Bizde kasaya ortakmışız gibi konuşuyoruz 😃çevrimi Bonanza 1000 ile yapalım farm ile 20.50 arası betten en son süper bonus alırız
İşte bu yüzden kazanmak haram adama bak şeytanla arasını kesin iyi tutuyorAynen satin alirdim 10k
Dost gates of valhala bakiye yemez en azındankendini şanslı hisseden varsa oyun önerebilir
Süper almadan başlamıyor diye biliyorkmilk oyun sugar rushta super freespin satinmi aldin reis ?
Normal freespinemi girdi de geldi heryer 2 xle basladi ya Onu merak ediyorum
Super spin oilk oyun sugar rushta super freespin satinmi aldin reis ?
Normal freespinemi girdi de geldi heryer 2 xle basladi ya Onu merak ediyorum