- 1,680
- 1,284
- 113
Hadi bol şans bence alimsiz farma devam20 betten zorla girdik köpeklere
Hadi bol şans bence alimsiz farma devam20 betten zorla girdik köpeklere
sırada24 betten Bonanza xmas farm atabilirsin bide @KUMARBAZ1982
Bol şans abiBolşanslar herkese 100k çevrim var 3/5 dosta ulaşırız slot roll bu arada kasayı yükselten oyun hergun slot oynarım ilk defa bu oyundan güzel ödeme aldım
Hatırlamıyon mu la burda biri oyun önerisi istemişti Ivan And ı önermiştim 40k ödemiştiO ne la yeni mi cikti
Ah bu gardiyanları asıcaksın
Heee o oyun mu ... yokla hatirlamadim akHatırlamıyon mu la burda biri oyun önerisi istemişti Ivan And ı önermiştim 40k ödemişti
bol şanslarBolşanslar herkese 100k çevrim var 3/5 dosta ulaşırız slot roll bu arada kasayı yükselten oyun hergun slot oynarım ilk defa bu oyundan güzel ödeme aldım
Hatırlama zaten kara geceydi aldı 40k yı elletmedi bize onun benHeee o oyun mu ... yokla hatirlamadim ak
Gece 00,00 dan Sonra Yetkılı Biziz herkez kelımelerını Secerek yapsın beyler Hergecenin Sabahi olmazAh bu gardiyanları asıcaksın
Kotunun iyisi1500 verdi
@Cubiter iyi eğitmişsin terimi24 betten Bonanza xmas farm atabilirsin bide @KUMARBAZ1982
Ne anlatıyon usta hikayemi dinlemeye geldik buraya her gecenin bi sabahı olmaz ama o geceyi bitiren biri olr sadece biri oda benGece 00,00 dan Sonra Yetkılı Biziz herkez kelımelerını Secerek yapsın beyler Hergecenin Sabahi olmaz
Lanet olsun onaHatırlama zaten kara geceydi aldı 40k yı elletmedi bize onun ben