- 9,520
- 4,235
- 113
4 kdan döndü adam. Sabırla 20 yi görecektir
Bende bir zamanlar 50 de farmlıyordum şimdilerde 1 tl den hahahaha 😅😅Ben genelde 50 den farm atıyorum bonus zor dediğin gibi sandıklardan iyi para çıkıyor
Maalesef yawLazım olmadığı gün yok ki...
Benim olacagimda o frenlemem lazım 🤣Bende bir zamanlar 50 de farmlıyordum şimdilerde 1 tl den hahahaha 😅😅
Fena battım yaMuhabbet güzel akıyor diye şaka yaptım dost. Bu kadar gergin olma hepimiz aynı çukurdayız 👍😅
Aman dost dikkat . Bi düşersen kaldıranın olmazBenim olacagimda o frenlemem lazım 🤣
100 liramı dostFena battım ya
Adam kumarbaz ,biz ise becereksiz cambaziz,,ipte yuruyemiyoruz,boynumuza geciritoruz ioi20K ulaşmadan çekim olmuyormuş. Az kaldı biz adam kadar sabredemiyoruz. Kaybetmeye mahkumuz 🤔😁
Balıkçı oyuna almaz mi 🤔Kasa 18300
Beraber çeviriyoruz
Otomatiğe al diyorum öyle vermiyor diyor
Parmakları kas yaptı
Bizim iş oldu bitti işi.Adam kumarbaz ,biz ise becereksiz cambaziz,,ipte yuruyemiyoruz,boynumuza geciritoruz ioi
Boynumuza gecirmiyoruz ipte yürüyemedigimiz için zaten boynumuza geçiyor başka geçtiği yerlerde varda söylemeyeceğimAdam kumarbaz ,biz ise becereksiz cambaziz,,ipte yuruyemiyoruz,boynumuza geciritoruz ioi
Amin dedik ezelden beri )Geç kaldık ihtiyar senin dm de ışık yansın o da yeter
Ben şahsen 10k kasayı direk basardim,iki kat versin diye,,,tabiki 1k verir yollardi ddDBizim iş oldu bitti işi.
Aynen dost dikkatli olmalıyım kontrol kaybedersek sonu hüsranAman dost dikkat . Bi düşersen kaldıranın olmaz
Hasan dayımın ne yapacağı belli olmaz dost bi bakmışsın don yokBalıkçı oyuna almaz mi 🤔
Kontrol senin elinde olmuyor ki dost bir noktadan sonra oto robot oluyor insanAynen dost dikkatli olmalıyım kontrol kaybedersek sonu hüsran