- 7,150
- 1,534
- 113
Çoğu gitti azı kaldı dost. Yaparsın. Sabırlı adamsınMax çekim 20k oda yeter tabiki fazlasında gözümüz yok neyse devam
Çoğu gitti azı kaldı dost. Yaparsın. Sabırlı adamsınMax çekim 20k oda yeter tabiki fazlasında gözümüz yok neyse devam
Minumun cekim şartı yoksa zorlama ,,ne koparirsan kar,,Max çekim 20k oda yeter tabiki fazlasında gözümüz yok neyse devam
Kazandık mıMinumun cekim şartı yoksa zorlama ,,ne koparirsan kar,,
Evet con sinowKazandık mı
Önemli olan hedefe ulaşmak sen vurda 50 100 k istersen sabah olsunsatın alma yapmıyorum bugün ondan oyunlar uzuyor
Zehirli ok dıkşınnn 😂Kazandık mı
Girişteki danışmaya başvurman lazım dost. Gerekli bilgileri onlar verecektirKatılım var mi @KUMARBAZ1982
TeşekkürlerEvet con sinow
Para lazım olum ne edelimGirişteki danışmaya başvurman lazım dost. Gerekli bilgileri onlar verecektir
Dm de ışık yanarsa kazandık demektir,..direniyoz,,,Kazandık mı
Lazım olmadığı gün yok ki...Para lazım olum ne edelim
Muhabbet güzel akıyor diye şaka yaptım dost. Bu kadar gergin olma hepimiz aynı çukurdayız 👍😅Para lazım olum ne edelim
Geç kaldık ihtiyar senin dm de ışık yansın o da yeterDm de ışık yanarsa kazandık demektir,..direniyoz,,,
20K ulaşmadan çekim olmuyormuş. Az kaldı biz adam kadar sabredemiyoruz. Kaybetmeye mahkumuz 🤔😁Minumun cekim şartı yoksa zorlama ,,ne koparirsan kar,,
O oyun çok güzel ya. Ama satın alımları pahalı farm da nadir veriyor oyun.Oyun önerisi hacksaw ~ stormforged
Dayı şifreyi at yardımcı olalım sen çok çevirdin gözlerini ağrıtmıştırsatın alma yapmıyorum bugün ondan oyunlar uzuyor
Ben genelde 50 den farm atıyorum bonus zor dediğin gibi sandıklardan iyi para çıkıyorO oyun çok güzel ya. Ama satın alımları pahalı farm da nadir veriyor oyun.
Devam dost sonu guzel olsunda biz yattik sen yatmasatın alma yapmıyorum bugün ondan oyunlar uzuyor