- 1,092
- 210
- 63
güzel bir çekim gelir umarı140k çevrim olmuş son 10k kaldı
güncel kasa 16.600
durum ne şu an
güzel bir çekim gelir umarı140k çevrim olmuş son 10k kaldı
güncel kasa 16.600
güzel bir çekim gelir umarı
durum ne şu an
Haydi bakalım güzel bitsin sonu140k çevrim olmuş son 10k kaldı
güncel kasa 16.600
Bizede bisi duser mi140k çevrim olmuş son 10k kaldı
güncel kasa 16.600
buraya kadar grlmişken çeker muhtemelen ama durum iyi gibiÇevrime oynarsa 14 k sı garanti daha fazla kazanmaya oynarsa bilemicem umarım hırs yapmaz
dusmez Diger forumda takıl sen orada duserBizede bisi duser mi
Laf edince laf etti oluyo sonraBizede bisi duser mi
Kasa 16 k çevrim 10du en sonNe oldu çevrim durumu ne
İyi en az 10 k cepte yarına bets10 takim bonusunu alalım da belki bizde yaparız biseyKasa 16 k çevrim 10du en son
Ben 2600 yaptım hırs yaptım ihtiyacım olan 7 bindi kaybettim salak gibiİyi en az 10 k cepte yarına bets10 takim bonusunu alalım da belki bizde yaparız bisey
Dedeye bıraktı parayı tek kalem 10 bin almış 5x Ödemiş dost@KUMARBAZ1982
sessizlik iyiye alemet inşallah
İyi yine ben bugün yüksek orana bastım kaybettim yarın düşük orana basicam hem çevrim az olurBen 2600 yaptım hırs yaptım ihtiyacım olan 7 bindi kaybettim salak gibi
dede tam bir lanetDedeye bıraktı parayı tek kalem 10 bin almış 5x Ödemiş dost
Kasayı 3 k falan yapınca benim çekim garanti oluyor kndimce bi taktiklerim var, işte 2.5-3 bandına ulaşsam yetiyorİyi yine ben bugün yüksek orana bastım kaybettim yarın düşük orana basicam hem çevrim az olur
Kiskanmadusmez Diger forumda takıl sen orada duser
neyini kıskanıcam Laaaa senin nerede gorsek Bizede dusermıKiskanma
Aynen oralara gelirsem banada illaki biseyler kalır bakalım artık yarın 13 14 gibi yükleniyormus biri konuda yazmistiKasayı 3 k falan yapınca benim çekim garanti oluyor kndimce bi taktiklerim var, işte 2.5-3 bandına ulaşsam yetiyor
Bol şanslar bakalımAynen oralara gelirsem banada illaki biseyler kalır bakalım artık yarın 13 14 gibi yükleniyormus biri konuda yazmisti