Kendı bılıyo enıste kasa sır heralde kımsenjn haberı yokkasamız kac @Enişte
Kendı bılıyo enıste kasa sır heralde kımsenjn haberı yokkasamız kac @Enişte
14 kKendı bılıyo enıste kasa sır heralde kımsenjn haberı yok
Ben hesabımda görmeden inanmam
Bilmiyorum abi öyle yazmış kafam bozukBen hesabımda görmeden inanmam
Burda kafası bozuk olmayan adam yokBilmiyorum abi öyle yazmış kafam bozuk
Fenerbahçe maçını izliyordum geldimselam reisler kasa şuan 10k 150k çevrim vardı 130k çevrim bitti 20k çevrim kaldı başarılı olursak 3.5 dosta dm atarız
Böyle kendimizi teselli ediyoruzBurda kafası bozuk olmayan adam yok
Dost başarılı olmak için hedef kaçBöyle kendimizi teselli ediyoruz
Aga sevmişim başarısını ya fenerden yattık tek maç gelmiyor 3 maç gelmiyor 5 maç gelmiyor tekten gidiyor fslan akli dengemi yitirdim bi insan bi ayds +42 binden, fatura parasını basacak duruma düşer mi düşermiş demek ki ölmüşüzDost başarılı olmak için hedef kaç
Kardeş galip geldi fener nasıl yatiyonAga sevmişim başarısını ya fenerden yattık tek maç gelmiyor 3 maç gelmiyor 5 maç gelmiyor tekten gidiyor fslan akli dengemi yitirdim bi insan bi ayds +42 binden, fatura parasını basacak duruma düşer mi düşermiş demek ki ölmüşüz
2 5 üst oynadık 2li arsenal Manu 2.5 üst fener maçı 2.5 üstKardeş galip geldi fener nasıl yatiyon
Tebrik ederim kralElinize sağlık dostlar çevrim bitti güzel geçti sayılır güncel kasamız 15k olarak çekim verildi
TebriklerElinize sağlık dostlar çevrim bitti güzel geçti sayılır güncel kasamız 15k olarak çekim verildi
Tebrikler dost kazancın daim olsunElinize sağlık dostlar çevrim bitti güzel geçti sayılır güncel kasamız 15k olarak çekim verildi
Tebrikler dost keşke 20 k üstü olsaydı en azından eritmeden 15 k da güzel hayırlı olsun fenerde 1 gol olsa oradan da gelecektiElinize sağlık dostlar çevrim bitti güzel geçti sayılır güncel kasamız 15k olarak çekim verildi
Hayırlı olsun dost adına sevindimElinize sağlık dostlar çevrim bitti güzel geçti sayılır güncel kasamız 15k olarak çekim verildi