Knka istersen fazlasını bile atarım numaramı vereyim istersenSana çektiririm ama paramı geri isterim
Knka istersen fazlasını bile atarım numaramı vereyim istersenSana çektiririm ama paramı geri isterim
fazlaysa fazlasını alabilirim ben sorun yokKnka istersen fazlasını bile atarım numaramı vereyim istersen
Knka istersen fazlasını bile atarım numaramı vereyim istersen
Fazlasını napcam tefecimiyim ben bu kişisel olduğu için geri isterimKnka istersen fazlasını bile atarım numaramı vereyim istersen
Ama şöyle yapabilirsin gönlünden ne geçerse kupon yap arkadaslaraFazlasını napcam tefecimiyim ben bu kişisel olduğu için geri isterim
Olur gelen parayı dağıtırızAma şöyle yapabilirsin gönlünden ne geçerse kupon yap arkadaslara
Acele etme atamazlarsa başkasına attırıriz sorun yokdk 32 0-0 ilk yarı bir gol çıkması lazım da ilk yarı gol çok zor
Hepsini dağıtmam sanki milyon çekiyon sen kupon yapma bosver sende kalsın paraOlur gelen parayı dağıtırız
Kral 100 e yaparız mesela 300 gelse 2 kişiye 100 veririz anaparamı alırım benHepsini dağıtmam sanki milyon çekiyon sen kupon yapma bosver sende kalsın para
Yatırdığı parayı 1 kat çevirmesi lazım zaten kayıp edebilirHepsini dağıtmam sanki milyon çekiyon sen kupon yapma bosver sende kalsın para
TammKral 100 e yaparız mesela 300 gelse 2 kişiye 100 veririz anaparamı alırım ben
öyle de para basıyorsun sonuçta kral boşa gitmesin diye yoksa benlik problem yokAcele etme atamazlarsa başkasına attırıriz sorun yok
Hala 0:0 midk 32 0-0 ilk yarı bir gol çıkması lazım da ilk yarı gol çok zor
evetHala 0:0 mi
Onda gol olur ya umutluyum olmazsa bi kupon kendim yaparım böyle olmayacak
keşke söylediklerimi değerlendirseydin neyse sağlık olsun daha ikinci yarı var da zora girdi bak tulsaya gol geldi şimdi iptal oldu 1.5 alt bankoydu ben bu amerikanların ciğerini söktüm artık bu saatlerdeOnda gol olur ya umutluyum olmazsa bi kupon kendim yaparım böyle olmayacak
Ben basketciyim futboldan anlamamkikeşke söylediklerimi değerlendirseydin neyse sağlık olsun daha ikinci yarı var da zora girdi bak tulsaya gol geldi şimdi iptal oldu 1.5 alt bankoydu ben bu amerikanların ciğerini söktüm artık bu saatlerde