- 522
- 81
- 28
İnş tutar bende salladım bakaljm gelirse sigara beleş 3 paket parlament 😁Alırsam onu da dağıtcam tutarsa
İnş tutar bende salladım bakaljm gelirse sigara beleş 3 paket parlament 😁Alırsam onu da dağıtcam tutarsa
Hergun yatırıyorum oraya banka gibi olduSenin yatırım vardır benim yok kanka
😅😅Hergun yatırıyorum oraya banka gibi oldu
1 gol geldi 2 gol kaldibende o bile yok lanet olsun ya umarım çekersin kanka
Zulada oynuyorum ben genelde betzula çekim yaparsam bi gün oynamıyorum gameofbete geçiyorum 😁Hergun yatırıyorum oraya banka gibi oldu
aynen yazdım kral geldiğinde gol umarım gelir de zor beaaa1 gol geldi 2 gol kaldi
Hangi maç sor söyleyim skorunu1 gol geldi 2 gol kaldi
AtlantaHangi maç sor söyleyim skorunu
Şerefsiz atlanta 3 gol atamadı keşke basket oynasaydımHangi maç sor söyleyim skorunu
dediklerimi oynasaydın kral 3.20 orandan wonlamıştık şuan basketi takipliorduk vallaŞerefsiz atlanta 3 gol atamadı keşke basket oynasaydım
3.0 biter usta rahat ol tek kale oynuyorAtlanta
Betplay betzuladan daha iyi onu soylim hatta gamabet den de iyiZulada oynuyorum ben genelde betzula çekim yaparsam bi gün oynamıyorum gameofbete geçiyorum 😁
Üzgünümdediklerimi oynasaydın kral 3.20 orandan wonlamıştık şuan basketi takipliorduk valla
Çekimlerde sıkıntı yaşamadım hiç 5 dk da geliyor usta valla bilmiyorum gün sonu frespini falan var çekim paylaş 250 frebet veriyor yada frespinBetplay betzuladan daha iyi onu soylim hatta gamabet den de iyi
hiiç sıkma tatlı canını kral halledecez hepsiniÜzgünüm
valla tr bürolarının hepsinin site kurallarında açık açık yazıyor keyfime göre ödüyorum her an gibebilirim diye hiçbirine güven ypkÇekimlerde sıkıntı yaşamadım hiç 5 dk da geliyor usta valla bilmiyorum gün sonu frespini falan var çekim paylaş 250 frebet veriyor yada frespin
Oda veriyo yatırıma ek de veriyi 3 tl denÇekimlerde sıkıntı yaşamadım hiç 5 dk da geliyor usta valla bilmiyorum gün sonu frespini falan var çekim paylaş 250 frebet veriyor yada frespin