- 818
- 153
- 43
toronto hızlı 5 dk da atarlar bi gol
Ufak dedik 60 lira basmışsın kardeş sen de sakın ol azcıkDep resmen yeter dedi bu kadar...
Hadi bakalım bol şansSon kupon tutarsa 250 beniö gerisini kuponu getirene papara ile gömdercem
Cajamarca gelir de diğeri zor beSon kupon tutarsa 250 beniö gerisini kuponu getirene papara ile gömdercem
Senin maça da üzüldüm izledin mı bilmiyorum ama orospu çocuğu kaleci 2 tane öyle çıkardı ki dedim adamda şans yok yani ama iyi toparlamışsınEkli dosyayı görüntüle 27624
Ben kasayi yaptim artik cekim zamani
Çek de kasa piç olmasın tebriklerEkli dosyayı görüntüle 27629 Walla yattik ama kasayi 2 macla duzelttim yardim edenlere tesekkurler
Aynen su anda cekim talebi veriyorum yarin yatar artik herkese bol sans iyi gecelerÇek de kasa piç olmasın tebrikler
Eyvallah iyi gecelerAynen su anda cekim talebi veriyorum yarin yatar artik herkese bol sans iyi geceler
ah ulan ah grbetsde 10bin vardı çekemedik yalan oldu tebriklerEkli dosyayı görüntüle 27629 Walla yattik ama kasayi 2 macla duzelttim yardim edenlere tesekkurler
Valla ne yalan söyliyim ben de senin gibi düşünüyordum bu da gelir inşallahLan gelmez dedigim geldi cajamarca macına kaldık hasiktir