- 2,015
- 2,082
- 113
Gelirse toronto maçına toplam 1.5 düşünebilirsin2 sayı lan 2 sayı Allahsızlar
Gelirse toronto maçına toplam 1.5 düşünebilirsin2 sayı lan 2 sayı Allahsızlar
Faul olmuştur kesin dep 1 ini kaçırmıstır 2 seferdir tek tek sayı atıyor aq ya delircem bitmesin böyle86-93 20 saniye var
Geldi nihayetMaç bitti herhalde 10 dakkadır 20 saniye var... betco da bizle dalga geçiyor artık
Diyorum ya toronto maçına toplam 1.5 üst alabilirsin ama kasa basmaHastir gelmiş lan beylee oneriniz varmı gircem izlediğiniz takip ettiginiz maç falan ? Rollinge devam ben kazanırsam sizde kazanırsınızz
Valla benim şansıma da ben sokayim kasada para yok ya her dediğimiz maç gelir şansa bakToronto gol giriyordum gol oldu aq.. daha oynanmaz... şansıma
Başka gelir dedigin maç varmı bak biValla benim şansıma da ben sokayim kasada para yok ya her dediğimiz maç gelir şansa bak
Ufak miktar üst alabilirsin toronto maçına geri kolombiya molombiya var nefret ederim onlardabBaşka gelir dedigin maç varmı bak bi
Maçi izlemek için link varmıUfak miktar üst alabilirsin toronto maçına geri kolombiya molombiya var nefret ederim onlardab
Yetişemedi napsınne uyuz adamsın aq oyna diyolar oynamıyosun
https://www.matbet28.tv/tr/izle/orlando-city-toronto-fcMaçi izlemek için link varmı
Ulan oynamıcam mı dedim yetişemediö simdi 2.5 üste 62.2 girdimne uyuz adamsın aq oyna diyolar oynamıyosun
Toronto mlsin babasıdır 2 atmış zaten 3e keyfi isterse zorlarYemin ederim izliyorum dep atmak istemedi resmen
Evden umudum yok benim torontonun keyfine bağlıEv bomboş kafayu kaçırdı amn skm ya