- 47,002
- 51,213
- 113
Alamıyormuşum harçlık avans eksi den düşcekmiş bütün hayaller çöp
Kanka bu son degil ama ağustos son yatar geri odemeli burs ise geri odemesiz is3 bu ay sonAlamıyormuşum harçlık avans eksi den düşcekmiş bütün hayaller çöp
ayni durum benim icinde gecerli 50 lira tek yaticak ... hayaller cop oldu yandikAlamıyormuşum harçlık avans eksi den düşcekmiş bütün hayaller çöp
İnternetten baktım haziran son diyor reis geri ödemeliKanka bu son degil ama ağustos son yatar geri odemeli burs ise geri odemesiz is3 bu ay son
Benimde 500 harçlık avansa yatıyor, 50 de nakit. Banada mi yatmayacak şimdiAlamıyormuşum harçlık avans eksi den düşcekmiş bütün hayaller çöp
Malesef kafasını tuttukBenimde 500 harçlık avansa yatıyor, 50 de nakit. Banada mi yatmayacak şimdi
50 yatacak sadeceBenimde 500 harçlık avansa yatıyor, 50 de nakit. Banada mi yatmayacak şimdi
Aynı şekilde karttan cektirebilir miyiz ki 500'ü?50 yatacak sadece
YokAynı şekilde karttan cektirebilir miyiz ki 500'ü?
Üzücü
Maalesef hayirAynı şekilde karttan cektirebilir miyiz ki 500'ü?
Mwzuniyetle alakası yok 4 senen teknik olarak dolduysa alamazsinaynen aq ben mezun olamadim 3 tane alttan ders kaldi
Arkadaşlar Turkiyedeyiz kendinize gelin ne zaman öğrenciler için iyi birşey oldu bi düşününMwzuniyetle alakası yok 4 senen teknik olarak dolduysa alamazsin
Senen dolmadiysa devam senen dolduysa geçmiş olsunŞimdi mezun olmayacaklara halâ burs veya kredi alacaklara + olaral harçlık avans bakiyesi tanımlanmayacak mı ?