- 6,014
- 3,519
- 113
beyler haberi olan varmi peki bu alttan kalan dersler icin yaz okulu acilcakmi
Senen dolmadiysa devam senen dolduysa geçmiş olsun
Başkan senen dolmadiysa sana aynı devam senlik bi sıkıntı yokReis senem dolmadı harçlık avans yatacak değil mi
Her okul kendi belirleyecek onu.beyler haberi olan varmi peki bu alttan kalan dersler icin yaz okulu acilcakmi
her okul kendi belirliyor kanka örnek bizim okul trakya açmıyorbeyler haberi olan varmi peki bu alttan kalan dersler icin yaz okulu acilcakmi
dost avansı kullanıyon 500 avansa 500 yatıyor 50de nakit yatıyor -den yiyon yani o yüzden nakit alamıyon ama bi çok yöntemi var nakite çevirmeninBeyler ben şunu anlayamadım.Herkesin hesabına bursu tanımlanıyorsa hatçlık avanstan çekenlere nasıl 50 veriliyor?O adamada herkes gibi 550 tanımlanıyor 500 ü harçlık avansa gidiyor 50 nakit hesabına yatıyor.Yani 500 harçlık avans limitin doluyor.Ne alaka neden çekemiyor yani
Son ay bu yüzden bir daha 550 yatmayacak ya avansı tekrar kullandığında bir sonraki ayın parasını yiyorsun ama para yatmayacak otomatik kesiliyorBeyler ben şunu anlayamadım.Herkesin hesabına bursu tanımlanıyorsa hatçlık avanstan çekenlere nasıl 50 veriliyor?O adamada herkes gibi 550 tanımlanıyor 500 ü harçlık avansa gidiyor 50 nakit hesabına yatıyor.Yani 500 harçlık avans limitin doluyor.Ne alaka neden çekemiyor yani
Bursu son ay olmayan kişiler çektirebilecekler mi harçlık avansını peki kardeşim?Son ay bu yüzden bir daha 550 yatmayacak ya avansı tekrar kullandığında bir sonraki ayın parasını yiyorsun ama para yatmayacak otomatik kesiliyor
Yok dost nakite çevirmenin yollarını zaten biliyorum.Ben şey anladım yatacak burstan hiçbir şekilde harçlık avans çekenler kullanamıyor sandımdost avansı kullanıyon 500 avansa 500 yatıyor 50de nakit yatıyor -den yiyon yani o yüzden nakit alamıyon ama bi çok yöntemi var nakite çevirmenin
Tabiki cektirecek onlar ya sadece son ay alanlar okulu bitenler için gecerliBursu son ay olmayan kişiler çektirebilecekler mi harçlık avansını peki kardeşim?
Şimdi anladım kankam sağol.Ödeme tarihleri ne acaba bir bilgi sahibimisinTabiki cektirecek onlar ya sadece son ay alanlar okulu bitenler için gecerli
TC son rakamı ödemesi bugün yapıldı bu gece 2 ye yüklenecek 4-6-8 olmak üzere sırayla gün gün ödemeler olacak kanka rica ederim bu aradaŞimdi anladım kankam sağol.Ödeme tarihleri ne acaba bir bilgi sahibimisin
kanka bak hele bi bana tam para yatmisAlamıyormuşum harçlık avans eksi den düşcekmiş bütün hayaller çöp
Banada 2 gün önce tam para yatmıştıkanka bak hele bi bana tam para yatmis
neden acaba ya normalde kullanilabilir limit 50 tl yazardiBanada 2 gün önce tam para yatmıştı
devlet gaza gelip borcumu sildi naptineden acaba ya normalde kullanilabilir limit 50 tl yazardi