Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Lahmacun Pide Salonu Hk

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,352
7,836
113
Sarımsaklı 15 dk bize geçen cumartesi ordaydım akşam gittik gezmeye arabayla hatta gece gittik 11 gibi
Ben oradayım şuan da, merak ettim o yüzden,vay anasını iyi denk gelmiş, aynen sezonda fena kazikliyorlar insani,ic harcını götürüp lahmacun pisirtmek bile 25 TL di

Kurtel21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,516
579
113
hocam sermayeyı bet sitelerine kaptırmada ne yaparsan yap şansını ticarete dene oda ayrı bı kumar
Siteler de denedim 10 sene önce battım,
Ama gene topladım,
Ben o hataya 1 defa düştüm dahada düşmem,
Hırs var bende ondan fazla yatırım yapmıyorum gene kapılmayım diye 5K 5K spin alıyordum,
Ondan burdayım kod vb bakıyorum eğleniyorum

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,942
17,282
113
150 bin Euro falan varsa birikimin, aç bir tane bet sitesi. İlk 2 hafta ödemeleri yap sonra kolay 2-3 maça üst olur özel oran açıp limitsiz yap. Al parayı maçlar yatarsa bir sonraki hafta gene yap, tutarsa da kimseye ödeme yapmadan kaç git. Gidip bide lokanta vs açacan ne gerek var

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,942
17,282
113
amk belli bir tayfa var her şeye maydonoz atlet kilotcuyum denilse ben de o işi yapıyorum derler kesin şimdi de forumun hepsi lahmacun ustasıymış anasını satiyim :D
Aynen ben de şaşırdım. Forumca birleşsek 10 restoran açılabilir

Revival

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,321
1,311
113
150 bin Euro falan varsa birikimin, aç bir tane bet sitesi. İlk 2 hafta ödemeleri yap sonra kolay 2-3 maça üst olur özel oran açıp limitsiz yap. Al parayı maçlar yatarsa bir sonraki hafta gene yap, tutarsa da kimseye ödeme yapmadan kaç git. Gidip bide lokanta vs açacan ne gerek var
Yaw 😂😂

Kurtel21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,516
579
113
Bunu denedim de inan nasıl açacağız bulamadk