- 1,516
- 579
- 113
Aynendükkan açmadan önce çevre oluştur iyice öyle gir piyasaya reklamı bol tut sosyal medyaya yüklen diğer türlü yeterince müşteri olmuyor
Aynendükkan açmadan önce çevre oluştur iyice öyle gir piyasaya reklamı bol tut sosyal medyaya yüklen diğer türlü yeterince müşteri olmuyor
Sen nerelisin sarımsaklı biliyosunAyvalık merkezde misin, sarımsaklı filan mi
hocam sermayeyı bet sitelerine kaptırmada ne yaparsan yap şansını ticarete dene oda ayrı bı kumarArkadaşlar Fabrika da pen ustasıyım,
Küpü doldurduk çok şükür,
Lahmacun pide salonu mu açsam kâr lı yoksa manav mı açsam
Ben oradayım şuan da, merak ettim o yüzden,vay anasını iyi denk gelmiş, aynen sezonda fena kazikliyorlar insani,ic harcını götürüp lahmacun pisirtmek bile 25 TL diSarımsaklı 15 dk bize geçen cumartesi ordaydım akşam gittik gezmeye arabayla hatta gece gittik 11 gibi
Ne kadar bütçe gerekiyor bu iş içinManav anlarım az çok para da var bu işte ama kebap salonu denicem
Ticârette de zarar var dediğin gibihocam sermayeyı bet sitelerine kaptırmada ne yaparsan yap şansını ticarete dene oda ayrı bı kumar
Siteler de denedim 10 sene önce battım,hocam sermayeyı bet sitelerine kaptırmada ne yaparsan yap şansını ticarete dene oda ayrı bı kumar
Sarımsaklı dayim ben dönmedim bu sene, aga kışın burada nüfus 11 bin,merkezde 60 bin,sen merkezde mi açmayı düşünüyorsunSen nerelisin sarımsaklı biliyosun
Bilmiyorum da fazla gitmezNe kadar bütçe gerekiyor bu iş için
Aynen şuan sarımsak da mısın Ayvalık ben macoron mahallesiSarımsaklı dayim ben dönmedim bu sene, aga kışın burada nüfus 11 bin,merkezde 60 bin,sen merkezde mi açmayı düşünüyorsun
Param var diyorsun bilmiyorsan ne kadar gerektiğini nasıl açacan dükkanıBilmiyorum da fazla gitmez
Aynen ben de şaşırdım. Forumca birleşsek 10 restoran açılabiliramk belli bir tayfa var her şeye maydonoz atlet kilotcuyum denilse ben de o işi yapıyorum derler kesin şimdi de forumun hepsi lahmacun ustasıymış anasını satiyim
He sarımsaklı dayim,ugrarsan buraya yaz bana, macaron iyimis ya,yerli turist bayağı oluyor oradaAynen şuan sarımsak da mısın Ayvalık ben macoron mahallesi
Yaw 😂😂150 bin Euro falan varsa birikimin, aç bir tane bet sitesi. İlk 2 hafta ödemeleri yap sonra kolay 2-3 maça üst olur özel oran açıp limitsiz yap. Al parayı maçlar yatarsa bir sonraki hafta gene yap, tutarsa da kimseye ödeme yapmadan kaç git. Gidip bide lokanta vs açacan ne gerek var
Bunu denedim de inan nasıl açacağız bulamadk150 bin Euro falan varsa birikimin, aç bir tane bet sitesi. İlk 2 hafta ödemeleri yap sonra kolay 2-3 maça üst olur özel oran açıp limitsiz yap. Al parayı maçlar yatarsa bir sonraki hafta gene yap, tutarsa da kimseye ödeme yapmadan kaç git. Gidip bide lokanta vs açacan ne gerek var
Ya valla millet parasını nasıl kullanacağını bilmiyor. Türkiye'de bu bet sektöründen zengin olmak çok kolayYaw 😂😂
Yav ne kadar gideceğini bilmiyorumParam var diyorsun bilmiyorsan ne kadar gerektiğini nasıl açacan dükkanı
100k yeterli mi
Aynen çalıştığım fabrika bilirsin belki o zaman küçükköy e yakınHe sarımsaklı dayim,ugrarsan buraya yaz bana, macaron iyimis ya,yerli turist bayağı oluyor orada