- 20,666
- 16,995
- 113
Vala ben de net bilmiyorum ama bu işe kafa yoran bir tanıdığım var minimum 150-200k Euro olursa acabilecem dioduBunu denedim de inan nasıl açacağız bulamadk
Vala ben de net bilmiyorum ama bu işe kafa yoran bir tanıdığım var minimum 150-200k Euro olursa acabilecem dioduBunu denedim de inan nasıl açacağız bulamadk
Şaka bir yana bir site açmak ne kadar mal olur bize kankaYa valla millet parasını nasıl kullanacağını bilmiyor. Türkiye'de bu bet sektöründen zengin olmak çok kolay
Yuh aw 🤣Vala ben de net bilmiyorum ama bu işe kafa yoran bir tanıdığım var minimum 150-200k Euro olursa acabilecem diodu
Site nasıl açacağız terimYa valla millet parasını nasıl kullanacağını bilmiyor. Türkiye'de bu bet sektöründen zengin olmak çok kolay
Aynen ne kadar ve nasıl açılırŞaka bir yana bir site açmak ne kadar mal olur bize kanka
Net bilmiyorum ama az para değil kankaŞaka bir yana bir site açmak ne kadar mal olur bize kanka
Macoron fena eskilerden di şimdi sosyetik olduHe sarımsaklı dayim,ugrarsan buraya yaz bana, macaron iyimis ya,yerli turist bayağı oluyor orada
He ya Küçükköy de bayağı gelisti,oraya o kadar rağbet yoktu,3-5 yıldır on numara olduAynen çalıştığım fabrika bilirsin belki o zaman küçükköy e yakın
Aynen site açmak zor aslında kolay da sermaye varsa sitenin tutması da önemli yoksa batarNet bilmiyorum ama az para değil kanka
Aynen küçükköy mezarlığına yakın bizim fabrikaHe ya Küçükköy de bayağı gelisti,oraya o kadar rağbet yoktu,3-5 yıldır on numara oldu
Tam onu yazıyodum inan en iyisi faiz 10 milyon a ayda 600 700 K gelirUnutma ilk aylar cebinden gidecek hazır san aç yok değilsen at faize fabrikada çalışmaya devam et dost
Bizim burda 15 kardeşler pide kebap salonu var köşeyi döndüler hele sezonda ama girmem bu işeBen pide ustasıyım ama hacı pide ustası değilsen batarsın girme bu işe elemanlar çok nazlı bu işte elemansız kaldınmı yanarsın kendinde anlamazsan bir çuval parayla açtığın dükkanı bir poşet paraya satamazsın kapanır gider
Dost ben seneye inşallah doktor olacağım 6 senelik eğitimimde majör tümör ameliyatlarından tut çapraz nakil ameliyatlarına 100den fazla ameliyata gözlemci olarak girmişimdir fakat ne zaman etliekmek pide kebap vs yapan bir usta görsem içim kalıyor cidden ustalık isteyen bir iş Allah bol kazanç bereket versin.Dost ben lahmacun pide ustasıyım oncelikle anladığın iş hangisi ise onu acmani öneririm yani pide lahmacun işinden anlamiyorsan bulaşma manav içinde öyle anlamadığım işler seni zarara sürükler dost.. şehir önemli bir etken işletmenin yeri senin bütçen nasıl bir mekan hayal ettiğin bunlar hep birbirine bağlantılı olaylar ama olurda pide lahmacun da karar kılarsan elimizden geleni yaparız senin için
Balikesir merkezdeyim yolun düşerse dm atAyvalık
Geleceğim oraya da 2 haftadır gelemedim haftaya cumartesi olursa gelicem yazarım merkez mısın tamBalikesir merkezdeyim yolun düşerse dm at
Balıkesir li misin red kitBalikesir merkezdeyim yolun düşerse dm at
Allah razı olsun dost inşallah iyi bir doktor olursun rabbim yolunuda bahtinida açık etsinDost ben seneye inşallah doktor olacağım 6 senelik eğitimimde majör tümör ameliyatlarından tut çapraz nakil ameliyatlarına 100den fazla ameliyata gözlemci olarak girmişimdir fakat ne zaman etliekmek pide kebap vs yapan bir usta görsem içim kalıyor cidden ustalık isteyen bir iş Allah bol kazanç bereket versin.