Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Lahmacun Pide Salonu Hk

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
Normal görüyorum demedim ki,
Dediğim çocuğun dan neden çıksın,
O zaman tekel fiyatları gibi herşeye standart fiyat getirilsin,
Ben kimseyi savunmuyorum,
colugundan cocugundan cıkıyor derken eskıler oyle der manasında soyluyorum dostum hani kendınden cıkmasa cocugundan cıkar diyorlar yaa bi standart olması lazım ne işletmecıyı uzucekler nede alan vatandası demem o yanı

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
Yorumun yanlış baştaki una kıymaya zam yapmasın onlarda 100 e lahmacun satmaz zaten 2 kişi bile çalışsa bir işçinin maliyeti 35 ile 40k arasında artı dükkan kirası kimse zorla yemiyor ki
Redkıt Yorumum gayet Yerinde Redkıt

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,856
4,263
113
Yorumun yanlış baştaki una kıymaya zam yapmasın onlarda 100 e lahmacun satmaz zaten 2 kişi bile çalışsa bir işçinin maliyeti 35 ile 40k arasında artı dükkan kirası kimse zorla yemiyor ki
Baştakine oy vermeseydiniz tabiki de zam olmazdı :D

Kurtel21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,411
554
113
colugundan cocugundan cıkıyor derken eskıler oyle der manasında soyluyorum dostum hani kendınden cıkmasa cocugundan cıkar diyorlar yaa bi standart olması lazım ne işletmecıyı uzucekler nede alan vatandası demem o yanı
Aynen aslında Türkiye de fırsatçı da çok covid19 çıktı 20 kuruşluk maske oldu 5 TL 10 tl

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,321
7,884
113
Baştakine oy vermeseydiniz tabiki de zam olmazdı :D
Ben CHP ye verdim yine pişmanım %64 %64 %110 suya zam yaptı ne farkı kaldı o zaman AKP den belediye nij 5 10 milyar açığını bize mal ettiler adam ceplerini doldurdu giden yine halk ezildi

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,856
4,263
113
Neyse siyasete dönmesin de zamlardan yakınanların alayı oy verenler vermeyeydiniz kardeşim şimdi iyi oluyor size zamlara ağlamak yok devammmm

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,856
4,263
113
Ben CHP ye verdim yine pişmanım %64 %64 %110 suya zam yaptı ne farkı kaldı o zaman AKP den belediye nij 5 10 milyar açığını bize mal ettiler adam ceplerini doldurdu giden yine halk ezildi
Belediyenin açığını kim yaptı redo önce onu düşünmek lazım

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,856
4,263
113