- 17,738
- 9,677
- 113
Yok be burda bir tane brendford var oda @SİEMPLE GANADORTebrikler @brentford
Yok be burda bir tane brendford var oda @SİEMPLE GANADORTebrikler @brentford
Orijinalin tadı başka dost 😁Yok be burda bir tane brendford var oda @SİEMPLE GANADOR
dostum senin türkçe okuma yazman sorunluysa ben ne yapayım, papara atmanı istedim süre verdim, sen tercih etmedin. ödül 3. kişiye gönderildi. 2. arkadaşımız olan @besiktaslitl'de zamanında göndermedi oda hak kazanamadı. 3 kişiye @ferdikadıoğlu dostumuza gönderdim yapıldı.Kardeş sen 1 hafta önce gece gelen kuponda benim adımı yazı yazarak ödül gönderildi diyip ödül felan atmayan kişi degilmisin metin abinin uyarısıyla foyon ortaya çıkınca mesajdan bilgilerini at deyip bilgileri atmama rağmen 8 saat sonra bilgilerini atmadın başkasına attım deyip açtığın konuyuda bir an önce admini etiketleyio sildiren sahtekar degilmisin????
Evet bana gönderim yapıldidostum senin türkçe okuma yazman sorunluysa ben ne yapayım, papara atmanı istedim süre verdim, sen tercih etmedin. ödül 3. kişiye gönderildi. 2. arkadaşımız olan @besiktaslitl'de zamanında göndermedi oda hak kazanamadı. 3 kişiye @ferdikadıoğlu dostumuza gönderdim yapıldı.
@Leoisa18 @Metings1905 konu ile alakanız kalmamıştır, lütfen sizi başkalarını rahatsız etmeye göndereyim.
Bol bol şanslarİyi akşamlar cemaati müslümin,
Gelirse 959'u bir kaç arkadaş'a roll için veririz,
@BySwigger @besiktaslitl çoğunluğu sizindir,
Ekli dosyayı görüntüle 662004
Helal olsun bölücü dostdostum senin türkçe okuma yazman sorunluysa ben ne yapayım, papara atmanı istedim süre verdim, sen tercih etmedin. ödül 3. kişiye gönderildi. 2. arkadaşımız olan @besiktaslitl'de zamanında göndermedi oda hak kazanamadı. 3 kişiye @ferdikadıoğlu dostumuza gönderdim yapıldı.
@Leoisa18 @Metings1905 konu ile alakanız kalmamıştır, lütfen sizi başkalarını rahatsız etmeye göndereyim.
burası fenerbahçe maçına bakar diye düşünüyorum, şans bizimle olsun.Maçlar güzel gidiyor hepsi önde
sen ?Helal olsun bölücü dost
Uy aha
aşa kalır yanın yok, belliki sende vezirköprülüsünUy aha
Sonrasında yolladın adamlara öncesinde leoisa ödül yollanmıştır yazdın adamı etıketlemeden sonra foyan ortaya cıkınca payfıxım bozuldu dedin yalancı senıııdostum senin türkçe okuma yazman sorunluysa ben ne yapayım, papara atmanı istedim süre verdim, sen tercih etmedin. ödül 3. kişiye gönderildi. 2. arkadaşımız olan @besiktaslitl'de zamanında göndermedi oda hak kazanamadı. 3 kişiye @ferdikadıoğlu dostumuza gönderdim yapıldı.
Çok güzel bir şey yazardımda uğraşmam seninle hamsi tava 😁😁aşa kalır yanın yok, belliki sende vezirköprülüsün
Bırak şu bölücüyü 😁Sonrasında yolladın adamlara öncesinde leoisa ödül yollanmıştır yazdın adamı etıketlemeden sonra foyan ortaya cıkınca payfıxım bozuldu dedin yalancı senııı
tamam üstad, kusura bakma. özür diledik sen görmemişsin.Egonu, kibirini yansıt şovunu yap kimse bir şey demiyor, Ama milleti konuda sabaha kadar dikip 1 kişiye gönderdim ayağı yapıp gondermeyip sonra çark edip 3 kişiye gönderdim bak ben buyum gönderirim sahteliği yapma. Bu dünya sanada kalmaz . Ayık ol .@Lazistan08
karıştırdın heralde türkiye siyasi haritasını,Çok güzel bir şey yazardımda uğraşmam seninle hamsi tava 😁😁
Benlik bir şey yok . Dostları savundum. Kumar bu belki ama yapılan yanlıştamam üstad, kusura bakma. özür diledik sen görmemişsin.
bu konuda ve önceki konuda ikaz ettiğin arkadaşı ilgilendiren nedir ? sen akıllı birine benziyor bana anlatırmısın,Bırak şu bölücüyü 😁