Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Lazistan08 / Şans

Kupon Miktarı
506
Kupon Oranı
9.80

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,148
1,095
113
Kardeş sen 1 hafta önce gece gelen kuponda benim adımı yazı yazarak ödül gönderildi diyip ödül felan atmayan kişi degilmisin metin abinin uyarısıyla foyon ortaya çıkınca mesajdan bilgilerini at deyip bilgileri atmama rağmen 8 saat sonra bilgilerini atmadın başkasına attım deyip açtığın konuyuda bir an önce admini etiketleyio sildiren sahtekar degilmisin????
dostum senin türkçe okuma yazman sorunluysa ben ne yapayım, papara atmanı istedim süre verdim, sen tercih etmedin. ödül 3. kişiye gönderildi. 2. arkadaşımız olan @besiktaslitl'de zamanında göndermedi oda hak kazanamadı. 3 kişiye @ferdikadıoğlu dostumuza gönderdim yapıldı.
@Leoisa18 @Metings1905 konu ile alakanız kalmamıştır, lütfen sizi başkalarını rahatsız etmeye göndereyim.

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,852
4,307
113

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,291
10,158
113

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,291
10,158
113
Egonu, kibirini yansıt şovunu yap kimse bir şey demiyor, Ama milleti konuda sabaha kadar dikip 1 kişiye gönderdim ayağı yapıp gondermeyip sonra çark edip 3 kişiye gönderdim bak ben buyum gönderirim sahteliği yapma. Bu dünya sanada kalmaz . Ayık ol @Lazistan08

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,534
1,765
113
dostum senin türkçe okuma yazman sorunluysa ben ne yapayım, papara atmanı istedim süre verdim, sen tercih etmedin. ödül 3. kişiye gönderildi. 2. arkadaşımız olan @besiktaslitl'de zamanında göndermedi oda hak kazanamadı. 3 kişiye @ferdikadıoğlu dostumuza gönderdim yapıldı.
@Leoisa18 @Metings1905 konu ile alakanız kalmamıştır, lütfen sizi başkalarını rahatsız etmeye göndereyim.
Sonrasında yolladın adamlara öncesinde leoisa ödül yollanmıştır yazdın adamı etıketlemeden sonra foyan ortaya cıkınca payfıxım bozuldu dedin yalancı senııı

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,148
1,095
113
Egonu, kibirini yansıt şovunu yap kimse bir şey demiyor, Ama milleti konuda sabaha kadar dikip 1 kişiye gönderdim ayağı yapıp gondermeyip sonra çark edip 3 kişiye gönderdim bak ben buyum gönderirim sahteliği yapma. Bu dünya sanada kalmaz . Ayık ol .@Lazistan08
tamam üstad, kusura bakma. özür diledik sen görmemişsin.