Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Leoisa18 / Kasa: 350 Hedef Gittiği Yere Kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
527
370
63
O şimdi 30o liraya 17 bin almış ya onun heyecanı ile harcıyor bakalım
Ne heyacani abi dalga mı geçiyorsun tek derdim kazanmak değil duygulu insanlarız ne mesajlae gelmiş dm den tek amacım az öz demeden kazanıp millete 3 kuruş sigara parası şans parası atmaktı birde takılırz dedim ama olmadı

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,484
1,218
113
Ne heyacani abi dalga mı geçiyorsun tek derdim kazanmak değil duygulu insanlarız ne mesajlae gelmiş dm den tek amacım az öz demeden kazanıp millete 3 kuruş sigara parası şans parası atmaktı birde takılırz dedim ama olmadı
Kardeşim takılıyoruz sana hep kazan gönlünce olsun. İyi yapmışsın sen daha çok kazaan

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,095
47,906
113
Ne msji gelmiş?

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,484
1,218
113
Kulis betten çekimin geldi mi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...