- 4,154
- 1,648
- 113
Senı gidi seniiiiiBen almadım kardeş para falan olmayan parayla roll açamam tabiki 😁
Senı gidi seniiiiiBen almadım kardeş para falan olmayan parayla roll açamam tabiki 😁
He tmm yanlış anladım bnSen değil kral konu sahibi
Bugun actımda battım gormedınmıReco sen ne zaman ortalıkta olmasan paran oluyor açsana la bı roll
Ne heyacani abi dalga mı geçiyorsun tek derdim kazanmak değil duygulu insanlarız ne mesajlae gelmiş dm den tek amacım az öz demeden kazanıp millete 3 kuruş sigara parası şans parası atmaktı birde takılırz dedim ama olmadıO şimdi 30o liraya 17 bin almış ya onun heyecanı ile harcıyor bakalım
Almadım kardeş ben para roll açmam gerekseydi şuan konu acilmisti emin ol.sen ne yaptın 500u şimdi bana roll soruyorsunSenı gidi seniiiii
Gördüm yetişemedim de laBugun actımda battım gormedınmı
Kardeşim takılıyoruz sana hep kazan gönlünce olsun. İyi yapmışsın sen daha çok kazaanNe heyacani abi dalga mı geçiyorsun tek derdim kazanmak değil duygulu insanlarız ne mesajlae gelmiş dm den tek amacım az öz demeden kazanıp millete 3 kuruş sigara parası şans parası atmaktı birde takılırz dedim ama olmadı
Ne msji gelmiş?Ne heyacani abi dalga mı geçiyorsun tek derdim kazanmak değil duygulu insanlarız ne mesajlae gelmiş dm den tek amacım az öz demeden kazanıp millete 3 kuruş sigara parası şans parası atmaktı birde takılırz dedim ama olmadı
Duruyor bana rol aç demekı dese acardım acımmı gelcek senAlmadım kardeş ben para roll açmam gerekseydi şuan konu acilmisti emin ol.sen ne yaptın 500u şimdi bana roll soruyorsun
Yatıs seklım yıne muazzamdı 3 dk 8 cıkmadı fauller fulkenGördüm yetişemedim de la
Duyguları ile oynamışlar arkadaşınNe msji gelmiş?
Akşam suatda 159 üst dedi maça 2.35 var 6 laazim 1.35 var mola oldu barem 166.5 2.35de 1 sayı bile olmadı faullerde doluydu bide Almanya ligi 😁Yatıs seklım yıne muazzamdı 3 dk 8 cıkmadı fauller fulken
Neeee dagıtımmı vardı kacırdıkmıDuruyor bana rol aç demekı dese acardım acımmı gelcek sen
Mutıs el atıyolar bu ara basketlereAkşam suatda 159 üst dedi maça 2.35 var 6 laazim 1.35 var mola oldu barem 166.5 2.35de 1 sayı bile olmadı faullerde doluydu bide Almanya ligi 😁
Kulis betten çekimin geldi miNe heyacani abi dalga mı geçiyorsun tek derdim kazanmak değil duygulu insanlarız ne mesajlae gelmiş dm den tek amacım az öz demeden kazanıp millete 3 kuruş sigara parası şans parası atmaktı birde takılırz dedim ama olmadı
Açarsan geliriz bak forumda aktif üye çok sen yeterki aç.kendinde para varken niye bende olmayan 300u soruyorsun onuda anlamadimDuruyor bana rol aç demekı dese acardım acımmı gelcek sen
Benimki tam 4 saatte geldi belkide 5tirKulis betten çekimin geldi mi
Bu arkadaş da çektim gelmedi diyorduBenimki tam 4 saatte geldi belkide 5tir
Kardeş ben ne bılım almadııgnı roll aç 300 atcam demıs adam sordum art nıyet neden arıyorsunAçarsan geliriz bak forumda aktif üye çok sen yeterki aç.kendinde para varken niye bende olmayan 300u soruyorsun onuda anlamadim