- 2,484
- 1,218
- 113
Bilmiyorum ki yeni türedi her konuda sinyaldeKim o ya nerde o
Bilmiyorum ki yeni türedi her konuda sinyaldeKim o ya nerde o
Son 3 dk bi sürpriz gol lazımRvier a kaldık hadi be
Heee ayıktım şimdi ajdjajd mal o ya yatırdı kuponumu zaten uğursuzBilmiyorum ki yeni türedi her konuda sinyalde
Son 2 dkRvier a kaldık hadi be
Seri sinyalci.Heee ayıktım şimdi ajdjajd mal o ya yatırdı kuponumu zaten uğursuz
Bide herkese ama abi merhaba abi bir tenis yapicam ben yapım abiSeri sinyalci.
Bırak bu akşam zorlamaMaalesef yine yattık...
22-23 yaşında abi çekmek nedir forumun çoğu 18-19 zatenBide herkese ama abi merhaba abi bir tenis yapicam ben yapım abi
Geçmiş olsun olmadı malesefDestekleriniz için sağolun abilerim kardeşlerim rol sonlanmistir... Hakkınızı helal edin olmadı.
Parasına abi çekiyor çoğu. Kılınıyor millete para versin. Kumar Allah belanı versin ) 19 20 yaşımızda tek gayemiz skoll, Marmara parası bulmaktı22-23 yaşında abi çekmek nedir forumun çoğu 18-19 zaten
Geçmiş olsun yine de yaklaştık ama )Destekleriniz için sağolun abilerim kardeşlerim rol sonlanmistir... Hakkınızı helal edin olmadı.
Ben hatun peşindeydim kumarımın ilk yıllarıydı aktif değildim rivalo tipico falan vardı o zamanlar legal daha çoktu sonra bu sitelere sardım mertlij bozuldu kızlarla bile gezemiyoz aşkım dur maç bitsin diye diye tekmelendik hepParasına abi çekiyor çoğu. Kılınıyor millete para versin. Kumar Allah belanı versin ) 19 20 yaşımızda tek gayemiz skoll, Marmara parası bulmaktı
Hatun ayrı, bende evlendikten sonra pandemi de sardım yoksa iddia bile oynamazdim. Simit cafe işletiyordum pandemi mahvetti o ara sardık bokaBen hatun peşindeydim kumarımın ilk yıllarıydı aktif değildim rivalo tipico falan vardı o zamanlar legal daha çoktu sonra bu sitelere sardım mertlij bozuldu kızlarla bile gezemiyoz aşkım dur maç bitsin diye diye tekmelendik hep
Ooooooo buradan da selam şfşfşffpppBen hatun peşindeydim kumarımın ilk yıllarıydı aktif değildim rivalo tipico falan vardı o zamanlar legal daha çoktu sonra bu sitelere sardım mertlij bozuldu kızlarla bile gezemiyoz aşkım dur maç bitsin diye diye tekmelendik hep
Aleyküm selamSelamlar
NasılsınAleyküm selam