- 2,484
- 1,218
- 113
Aleyküm selamSelamlar
Aleyküm selamSelamlar
Saol iyiyim sen nasılsınNasılsın
Bbrazilya 2de bidaha ömrün boyunca kaç kez 4 gol olmus maç görürsün bilemem ama şuan gördüğün o 4 gol tarihi bigun buna emin ol 😁Brezilya 2.5 oldu yorumunu okurken iptal ettiler kahinmisin nesin abi
Bende iyiyim çok teşekkür ederimSaol iyiyim sen nasılsın
La kendin kazanamiyonki dostlar nasıl kazanicak 😁 yaş kaç demisdim cvp yazdinmi kacirdimAbi öyle valla da işte amacım hem takılmak 3.5 kuruş kazanmak hemde dostlara kazandırmak yani ama kazanamadık bir türlü
Tanışalım mıTanışıyo muyuz
Noluyo hemşo kazanamadık mıLa kendin kazanamiyonki dostlar nasıl kazanicak 😁 yaş kaç demisdim cvp yazdinmi kacirdim
Vefalı çıplak uhuuuBen orasinda değilim..bir kelimene takılıp yazdım..yoksa senin birçok rolünü gördüm hiç etiketlemedim bile,,,o takildigim kelime VEFA kelimesiydi..vefalı adam görmek istiyorsan benide etiketle demek istedim...kırılan kalbini tamir için....vefa görmediğini babanın ogluda olsa terkedeceksin bu alemde özellikle...yoksa üzülen hep sen olursun..saygilar kardeşim..kısacası çayin altını kapatmadik şu kayniyor ,,oldu oldu ,olmadı banyo. Yapar yatarız demiş şair.dD
Param yokki bro laNoluyo hemşo kazanamadık mı
Konu sahibini sordumParam yokki bro la
Bithero 160 lirayı aldinmi hemso kaçırma al hemenNoluyo hemşo kazanamadık mı
Benim msjinniye alintiladin o zaman laKonu sahibini sordum
Çevrim ve yatırım var mıBithero 160 lirayı aldinmi hemso kaçırma al hemen
Konuda aktifsin bilirsin diyeBenim msjinniye alintiladin o zaman la
@Hayat1kumar ne zaman rolHayat metin mehmet dostlar size 500 er atim fix yazin bsna
hayat sende rol gibi bisi cevirebilirsen @Calypso13 oteki konuds bana cvp yazmis ona 300 civari bisi atarmisin
O şimdi 30o liraya 17 bin almış ya onun heyecanı ile harcıyor bakalımLa kendin kazanamiyonki dostlar nasıl kazanicak 😁 yaş kaç demisdim cvp yazdinmi kacirdim
Bir kişi de çare Drogba demedi be@Hayat1kumar ne zaman rol
Ben almadım kardeş para falan olmayan parayla roll açamam tabiki 😁O şimdi 30o liraya 17 bin almış ya onun heyecanı ile harcıyor bakalım
Sen değil kral konu sahibiBen almadım kardeş para falan olmayan parayla roll açamam tabiki 😁
Sorguluyomusun?@Hayat1kumar ne zaman rol