Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı LeonardoDiCaprio / 10 Oran

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
9.99

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,017
3,889
113
Ben yinede senin ve ferdi kardeşimin emeğini karşılıksız bırakmam.Ama kupon başı 0 ilgi olması üzdü beni açıkçası
Valla dostum bu forumda olduğumdan beri her konuya bol şanslar yazarım konun ana sayfadan gittiği için diğer konular aktif olduğu için millet yazmamış yoksa yine 5-6 kişi bol şanslar yazardı

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,271
458
83
Ben yinede senin ve ferdi kardeşimin emeğini karşılıksız bırakmam.Ama kupon başı 0 ilgi olması üzdü beni açıkçası
Kral dediğimiz gibi sayfayı yenileyip duruyoruz kimse yazmadığı için bizde göremedik sende bu söylediğinde haklısın sonuna kadar ama konu aktif olmadığı için görülmedi boşver sıkıntıya girme maçı artık keyifle takip etme zamanları şuanda 🥳

LeonardoDiCaprio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
235
260
63
Valla dostum bu forumda olduğumdan beri her konuya bol şanslar yazarım konun ana sayfadan gittiği için diğer konular aktif olduğu için millet yazmamış yoksa yine 5-6 kişi bol şanslar yazardı
Sağolun varolun brolar Faruk ve senin emeklerinize sağlık maç sonlansın sizdeyim

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,017
3,889
113
Haliburton yine sıçmış bu sezon her maçta açılan haremin altında kaldı