- 1,271
- 458
- 83
198
AhahahahahhaahahahPpden de belli oluyor
Neyi sırtladın dost merak ettim.Konuya yazdığında 2 maç wonlamıştı.Kalan maçlarında baremi 248 deydi@ferdikadıoğlu kardeşimle sirtladik geldik
Sana sözümüz yok ki reis birlikte takip ettik kastım oydu yani yanlış anlamaNeyi sırtladın dost merak ettim.Konuya yazdığında 2 maç wonlamıştı.Kalan maçlarında baremi 248 deydi
Ben yinede senin ve ferdi kardeşimin emeğini karşılıksız bırakmam.Ama kupon başı 0 ilgi olması üzdü beni açıkçasıSana sözümüz yok ki reis birlikte takip ettik kastım oydu yani yanlış anlama
Valla dostum bu forumda olduğumdan beri her konuya bol şanslar yazarım konun ana sayfadan gittiği için diğer konular aktif olduğu için millet yazmamış yoksa yine 5-6 kişi bol şanslar yazardıBen yinede senin ve ferdi kardeşimin emeğini karşılıksız bırakmam.Ama kupon başı 0 ilgi olması üzdü beni açıkçası
Kral dediğimiz gibi sayfayı yenileyip duruyoruz kimse yazmadığı için bizde göremedik sende bu söylediğinde haklısın sonuna kadar ama konu aktif olmadığı için görülmedi boşver sıkıntıya girme maçı artık keyifle takip etme zamanları şuanda 🥳Ben yinede senin ve ferdi kardeşimin emeğini karşılıksız bırakmam.Ama kupon başı 0 ilgi olması üzdü beni açıkçası
Sağolun varolun brolar Faruk ve senin emeklerinize sağlık maç sonlansın sizdeyimValla dostum bu forumda olduğumdan beri her konuya bol şanslar yazarım konun ana sayfadan gittiği için diğer konular aktif olduğu için millet yazmamış yoksa yine 5-6 kişi bol şanslar yazardı
Düşünmen yeterSağolun varolun brolar Faruk ve senin emeklerine sağlık maç sonlansın sizdeyim
İnşaallah site sorunsuz öderSağolun varolun brolar Faruk ve senin emeklerinize sağlık maç sonlansın sizdeyim
Bankobetmis site bende baktım şimdi sorun cikarmazlar diye umuyorumİnşaallah site sorunsuz öder