Nekadar yatırım yaptın çekim vermeden önceİlkinde 2 bin oldu çekim verdim öylesine bine sabitledirler şimdi olan bu
Nekadar yatırım yaptın çekim vermeden önceİlkinde 2 bin oldu çekim verdim öylesine bine sabitledirler şimdi olan bu
Yok yatırım yapmadan bı çekim denedim 2 bine yakındı bine sabitlemislerdi bende yazdım bin lira yatırıp çevirip tüm bakiyeyi çekebilirsiniz dedilerNekadar yatırım yaptın çekim vermeden önce
Açıkta bilerekmi açık işte onu bilmiyoruz gel gel yapıyorlar belki şimdi sana onu cekebilmen için bin yatır çevir çek diyceklersite hakikaten açık 5 dk da 200 spini 2350 tl yaptım
Maximum çekim nekadarEkli dosyayı görüntüle 422110
beyler pc gitti yazamadım ama site ödedi. fakat üç kuruş için kefilim falan demem paylifxle 740 attım 1180 geldi komisyon ayağına haberinizolsun
maks çekim sınırı yok da çok büyük paraları öder mi emin değilimMaximum çekim nekadar
740 lira yatırip 1249 lirami çektin cevrimde hiç mi bişey vermedi hocamo kadar kendimizi feda ettik çekim yapan olursa bir kahve ısmarlar artık
vermedi valla740 lira yatırip 1249 lirami çektin cevrimde hiç mi bişey vermedi hocam
Demek boyuna veren o slotlar para yaptırınca musluğu kapatıyor😁vermedi valla