- 853
- 315
- 63
Son kez yazıyorum dediğimi yap pişman olmayacaksın.Yatırım yapıyorum bakalım bana oduceklermi
Son kez yazıyorum dediğimi yap pişman olmayacaksın.Yatırım yapıyorum bakalım bana oduceklermi
Yapicam bakalımSon kez yazıyorum dediğimi yap pişman olmayacaksın.
Şimdiden geçmiş olsun kardeşim dolandırıldınYapicam bakalım
Biri ödüyor diyor biri dolandırıcı site adida görünür cekilde kimsede SS yok henüz dahaBi karar verin ödüyor mu dolandiricimi
Bari kurallara bak 1 bin max çekim kardeşim ondan 1 bin sabitliyorDurum bu yatırım yapmadım ilk 2 bin bine sabitlendi sonraki binden olan bu yatırım yapmadım dediğim gibi çekebilecek varsa 2 bin kusuratini verecegim
Ödeme falan yapmıyor kardeşim yapsa birisi atardı ssBiri ödüyor diyor biri dolandırıcı site adida görünür cekilde kimsede SS yok henüz daha
Sabitlese ne olcak sabitlemese nolacak kuralları gördüm 1 ne sabitlemesinde mantık yok canlı destek bin yatır bütün bakiyeni çek diyor niye bine sabitliyor kiBari kurallara bak 1 bin max çekim kardeşim ondan 1 bin sabitliyor
Bu çekim yaptık diye SS atan durzuler ne iş hacıDenendi 1000 çekim verildi ödeme yapmıyor dolandırıcı diyenler haklı çıktı
O belli zaten bana mesaj yazmış 200 at cevir yatınca beni görürsün diye bide SS atmış ismi görünmüyor ha SS atarkende siteninŞu sürekli herkese ödeme yapıyor diyen pokero mu ne site adamimi sesi çıkmıyor
Sen parayı attın ne oldu canlı destek ne diyor hocamŞu sürekli herkese ödeme yapıyor diyen pokero mu ne site adamimi sesi çıkmıyor
Siteminde ismi goruncek şekilde SS atarmisin hocamVede beyler ben buraya yazana kadar cekim de geldi ahahaha
2 dakikada isleme alınıp odendi
Tabiii kiSiteminde ismi goruncek şekilde SS atarmisin hocam