bu tasarımlarda ki sitelerin çoğu böyle ya 1 patlama sadeceBütün slotları ayarlı boşa üye olmayın 100 gates spin 7 tl verdi
Deneme bonusu istiyorum işlem onaylanmamış tır diyor neden bilgi verir misinizBütün slotları ayarlı boşa üye olmayın 100 gates spin 7 tl verdi
Ver bakalım bilgiyi @Absolut44 😃😃Deneme bonusu istiyorum işlem onaylanmamış tır diyor neden bilgi verir misiniz
Nerden talep ediyoruzArkadaşlar SMS onayı ve mail onayı yaptıktan sonra talep ediniz.
Nerden talep ediyoruz
Hemen eklediler mi sana sms ve mail onayından sonra
dede de 270 falan yaptim cikip baska oyundan devam edebilirim demiYatırım şartı bulunmamaktadır, freespin kazancınız 2000₺ olur ise 200₺ çekim yapabilirsiniz. Kazancınız ile yalnızca slot alanında oynayabilirsiniz.
Güncel Giriş
Ekleniyor üye olmayinİptal oluyor
Eklenmez bikac kişiye eklenir onlarda çeviremez yada ödenmez. Bu tür olaylar bilgi çalmak yedeklemek değil de daha çok kayıtlı ve güvenlik doğrulaması yapmış üye sayısı site aktiviteleri yatırım miktarları gibi değerlendirilerek tüm domainler ile satılıyor olabilir.yani dolu bir siteyi ardısıra 500 domaine satmak o siteyi yönetmekten daha karlı ve risksiz olabilir.benim görüşüm bu.Yatırım şartı bulunmamaktadır, freespin kazancınız 2000₺ olur ise 200₺ çekim yapabilirsiniz. Kazancınız ile yalnızca slot alanında oynayabilirsiniz.
Güncel Giriş