- 4,523
- 2,703
- 113
Ya hero ya mero şaka diyorum yapma bunlarıTam batalim diosun 😅
Ya hero ya mero şaka diyorum yapma bunlarıTam batalim diosun 😅
Onaylanır %98 oran vermişlerŞaka Maka bir yanada onaylanacagini sanmıyorum zaten okadar icra vs var
O ön onayda olan asıl limit değilOnaylanır %98 oran vermişler
Onaylansa bile bunun ödemesi falan nasıl olacak süreç nasıl işliyorO ön onayda olan asıl limit değil
Bilmiyorum ki ödemelerde banka üzerindendirOnaylansa bile bunun ödemesi falan nasıl olacak süreç nasıl işliyor
Ağır ağır kan alarak yaptırıyorlar ödemeyi . Bankadan daha beter böyle yerler direk eve icra memurları yolluyor bu gavatlar ödemede sorun olursaOnaylansa bile bunun ödemesi falan nasıl olacak süreç nasıl işliyor
Odemezsek topugumuza sıkıyorlar mi?Ağır ağır kan alarak yaptırıyorlar ödemeyi . Bankadan daha beter böyle yerler direk eve icra memurları yolluyor bu gavatlar ödemede sorun olursa
Topuguma sıkın diye dua eder hale getirirlerOdemezsek topugumuza sıkıyorlar mi?
İcrayla birşey alamazlar zaten bendende limit alırsak altın alıp satıp motor alırım birtane kuryelik yaparım öderim zaten o problem değil sorun limit şuanAğır ağır kan alarak yaptırıyorlar ödemeyi . Bankadan daha beter böyle yerler direk eve icra memurları yolluyor bu gavatlar ödemede sorun olursa
Hiç bulaşma düzenli hayatın varsaSite neye gore limit veriyor hicbir sekilde icram yok oturdugum ev kendi evim Sigortali calisiorm 15 bin limit verdi sacma geldi arkasas icram var demis arkasasa 50 kusur limit verip 15 vermesi sacma sadece deneme amacli girdim edevlet sifremi girmedim
Açık açık demek istiyor ki donunuza kadar alacaz başvuru yapın e devlettende bilgileri 1 dakkada bosalttimi tamamdır 🤣 ipli tangayla dolastirrim sizi demek 🤣Site neye gore limit veriyor hicbir sekilde icram yok oturdugum ev kendi evim Sigortali calisiorm 15 bin limit verdi sacma geldi arkasas icram var demis arkasasa 50 kusur limit verip 15 vermesi sacma sadece deneme amacli girdim edevlet sifremi girmedim
Sen yap banada öğret moruk ben üşeniyorum şimdi uğraşamamIcraya kafa atan adam geldi dağılın
Forumun en tassakli adamisin bütün banka kart sanal kart soğuk cüzdan senden soruluyor seni gerçekten taktir ediyorumIcraya kafa atan adam geldi dağılın