- 125
- 62
- 28
Lan ön onaylı limite aldanmayın aq e devlet şifre istiyor onu girdikten sonra çok düşüyor limit qq gökten bedava dağıtıyorlar sanki millete bak arkadaş 😄😄
Onaylanmaz kardsim malesef bende de edim zamanimda sen onların dediğine bakma onay vermiyorlar kefil istiyorlarElden taksitle telefon ve altın satışlarımız başlamıştır. Banka kredisiz, peşinatsız senetle online alışveriş yapmak artık çok kolay . Iphone, Samsung, Xiaomi ve tüm cep telefonları, 12 ay, 20 ay veya 30 ay taksitle Eva AVM'de! - Taksitli telefon, altın ve teknoloji ürünleri. Faizsiz, elden taksitle online kredili satış.
Taksitli Telefon, Taksitle altın, telefon. Peşinatsız, elden taksitle ya da senetle telefon, gram altın almak isteyenler! Online elden taksitli kredi hesaplaması yaptırın ve dilediğiniz ürüne peşinatsız 30 taksitle satın alın. , Taksitli telefon, altın ve teknoloji ürünleri. Faizsiz, elden...evaavm.com.tr
İcra Micra herşey mevcut %98 onaylanır yaziyorEkli dosyayı görüntüle 581098
Önden ödeme varmi peki 🤣 🤣www.karaelmasfinans.com
Forum üyelerine 500.000 e kadar kredi verilir.Hesap onayından sonra 5dk içerisinde dilediğiniz banka hesabına komisyonsuz olarak havale yapılır.Odemelerde 10 seneye kadar taksit seçeneği mevcuttur. Faiz işlemi uygulanmamaktadır.Aldığınız kadar ödeme yaparsınız. Not ; site gün içinde aktif olacak, şu an güncelleme çalışması devam ediyore.....💸💸🤣🤣
Ön başvurular öncelikli olacaktır.
Kapitalizmin köpeği olduk kardo napalim 😂😂Kral kusura bakmada sırf merak ettiğim için soruyorum şuraya bulaşacak kadar gereklimiydi 14
Senin dediğin şartları yerine getiriyorsa adam burdan niye kredi alsınki gider bankadan para cekerArkadaşlar site sahte felan değil ben çok öncelerden denedim site saglam ve güvenilir icraniz yoksa çalışıyorsanız sıkıntı yok kredi çıkar ama icraniz varsa kesinlikle vermiyorlar kefil istiyorlar
Kanka bana 29k verdiler ama değişik para birimi sürekli fiyat değişiyor 30k 70k ödersin ben iptal ettim yok sözleşme göndercekler onu video ile imzalicaksin felan uzun işElden taksitle telefon ve altın satışlarımız başlamıştır. Banka kredisiz, peşinatsız senetle online alışveriş yapmak artık çok kolay . Iphone, Samsung, Xiaomi ve tüm cep telefonları, 12 ay, 20 ay veya 30 ay taksitle Eva AVM'de! - Taksitli telefon, altın ve teknoloji ürünleri. Faizsiz, elden taksitle online kredili satış.
Taksitli Telefon, Taksitle altın, telefon. Peşinatsız, elden taksitle ya da senetle telefon, gram altın almak isteyenler! Online elden taksitli kredi hesaplaması yaptırın ve dilediğiniz ürüne peşinatsız 30 taksitle satın alın. , Taksitli telefon, altın ve teknoloji ürünleri. Faizsiz, elden...evaavm.com.tr
İcra Micra herşey mevcut %98 onaylanır yaziyorEkli dosyayı görüntüle 581098
At yalanı s. İnananiicra dosyanız varmı diye e devlet şifreyi istiyor
yüksek ihtimal öyledir dolandırıcı değilse bende soylu diye bi avmden gidip senetle alışveriş yaptım heriflerin ana merkezinden aradılar e devlet şifresi istediler s.ktirin gidin dedim elektronik eşyalarda icra dosyası kontrolü yapıcaz diyo dedim yürü ya kapa iptal et gidip imzaladığım senedi aldım sonra. yeni yeni icatlar çıkarıyor topitoplarAt yalanı s. İnanani
O da yok , vatandaş gönlünce ödeme yapsın diye onu da kaldırdımÖnden ödeme varmi peki 🤣 🤣
İcrası yok ve çalışıyor ise zaten tüm bankalar faizsiz bile veriyorArkadaşlar site sahte felan değil ben çok öncelerden denedim site saglam ve güvenilir icraniz yoksa çalışıyorsanız sıkıntı yok kredi çıkar ama icraniz varsa kesinlikle vermiyorlar kefil istiyorlar