- 13,305
- 5,192
- 113
Aldım diyen yok
Çünkü kimse alamaz dostumAldım diyen yok
Aynen dostÇünkü kimse alamaz dostum
Bizim buradaki evkur mağazası ile aynı sistem çalışıyor ve banka bile bu mağazalardan daha fazla esneklik sağlıyor. Mağazaların aradığı kriterleri merkez bankası bile aramıyorÇünkü kimse alamaz dostum
Dede boş ekrana 500X atınca benim sıfat-Ul eşgal
Kardeş haklisinda çocuğuna guvenip anası babası bile para vermeyecek adamalar var onlarada mağaza neden mal veya limit versin sen olsan verirmisin zaten icra ile alamazsın adamda 10 tane dosya var yani ne olabilirBizim buradaki evkur mağazası ile aynı sistem çalışıyor ve banka bile bu mağazalardan daha fazla esneklik sağlıyor. Mağazaların aradığı kriterleri merkez bankası bile aramıyor
Ben icralığı savunmuyorum dostum ülkenin %70i icralık. Mağazalar gelen geçene limit verse zaten iki ayda dükkan kapatırlardı.Kardeş haklisinda çocuğuna guvenip anası babası bile para vermeyecek adamalar var onlarada mağaza neden mal veya limit versin sen olsan verirmisin zaten icra ile alamazsın adamda 10 tane dosya var yani ne olabilir
rEİS BU NE HEMEN İCRALIK OLALIMElden taksitle telefon ve altın satışlarımız başlamıştır. Banka kredisiz, peşinatsız senetle online alışveriş yapmak artık çok kolay . Iphone, Samsung, Xiaomi ve tüm cep telefonları, 12 ay, 20 ay veya 30 ay taksitle Eva AVM'de! - Taksitli telefon, altın ve teknoloji ürünleri. Faizsiz, elden taksitle online kredili satış.
Taksitli Telefon, Taksitle altın, telefon. Peşinatsız, elden taksitle ya da senetle telefon, gram altın almak isteyenler! Online elden taksitli kredi hesaplaması yaptırın ve dilediğiniz ürüne peşinatsız 30 taksitle satın alın. , Taksitli telefon, altın ve teknoloji ürünleri. Faizsiz, elden...evaavm.com.tr
İcra Micra herşey mevcut %98 onaylanır yaziyorEkli dosyayı görüntüle 581098
İcralıksan alamazsın reisrEİS BU NE HEMEN İCRALIK OLALIM
Hadi uygulaması çok farklı girdi piyasaya ordaki durum çok farklıydı yani icralık dosyalari oldugu halde yüklü limitli kart alanlar oldu mesele kimseyi savunma meselesi değil ama kimse kimseye ne kefil olur nede binlerce liralık mal verir herkez farkında tahsilatın imkansız hale geldigininBen icralığı savunmuyorum dostum ülkenin %70i icralık. Mağazalar gelen geçene limit verse zaten iki ayda dükkan kapatırlardı.
Bak arkadaşa çıkmış yani herkeze red vermiyorlar başka forumdada gördüm 80 k onay alanlar vardiBana 27bin çıktı ama ben iptal ettim almadım bisey
Hangisi? Bu mağazadan mı limit alan olmuşBak arkadaşa çıkmış yani herkeze red vermiyorlar başka forumdada gördüm 80 k onay alanlar vardi
O kardeşimizi ben taktir ediyorum son limit bükücü ama bu sefer pek aktif goremedim@Penguen0 lütfen biraz daha özverili olarak araştırma yaparmısın? Tokatlamadığımız limit kalmasın
Yukarda 27 aldım yazmış ya ne bileyimHangisi? Bu mağazadan mı limit alan olmuş
O ne şeytandır varya Abooooo 😂😂😂 bir okadar da yerin altında var ondanO kardeşimizi ben taktir ediyorum son limit bükücü ama bu sefer pek aktif goremedim
Kanka para var suanlik ugrasmak istemiyorum şuan 😂O kardeşimizi ben taktir ediyorum son limit bükücü ama bu sefer pek aktif goremedim