- 4,865
- 1,471
- 113
Belli dostdostum 1999 yılından beri basketbol bahsi yapıyorum. Sülalemdeki adamlardan daha çok El Salvador'da ki takımların kadrolarını bile bilirim aşağı yukarı. Basketbol sevdadır
Belli dostdostum 1999 yılından beri basketbol bahsi yapıyorum. Sülalemdeki adamlardan daha çok El Salvador'da ki takımların kadrolarını bile bilirim aşağı yukarı. Basketbol sevdadır
Noktalı boşluğu doldurun ?Tebrikler ...........Wonanza diyoruz Güzel Günlerde
) Tebrikler başkan ne diyim baskete uzagızdostum 1999 yılından beri basketbol bahsi yapıyorum. Sülalemdeki adamlardan daha çok El Salvador'da ki takımların kadrolarını bile bilirim aşağı yukarı. Basketbol sevdadır
Çekimi verdin mi dostdostum 1999 yılından beri basketbol bahsi yapıyorum. Sülalemdeki adamlardan daha çok El Salvador'da ki takımların kadrolarını bile bilirim aşağı yukarı. Basketbol sevdadır
Aslında sitede 1100 tl civarı para kazandım. Normalde altyapıya bunun için 180 TL civarı az ödeyecekler. Bize de 250 TL gönderecekler. yani sitenin cebinden çıkan aslında 70 TL. Ben herhafta neredeyse 300 -400 TL şans parası gönderiyorum.Noktalı boşluğu doldurun ?
A) 1 saatte 250 lik olduk
B) eschlelon bizi bitirdin be
C) 150 dediklerinde kabul edecektim
😆😆😆😆😆😆
Evet hocam ve ödemem de geldi. @Limrabet Destek teşekkür ederim. NBA için sizi ziyaret edeceğim gece.Çekimi verdin mi dost
Biliyorum hocam mizah yapıyoruzAslında sitede 1100 tl civarı para kazandım. Normalde altyapıya bunun için 180 TL civarı az ödeyecekler. Bize de 250 TL gönderecekler. yani sitenin cebinden çıkan aslında 70 TL. Ben herhafta neredeyse 300 -400 TL şans parası gönderiyorum.
Gerçekten mukummel hizEvet hocam ve ödemem de geldi. @Limrabet Destek teşekkür ederim. NBA için sizi ziyaret edeceğim gece.
Bereket versin dostEvet hocam ve ödemem de geldi. @Limrabet Destek teşekkür ederim. NBA için sizi ziyaret edeceğim gece.
Bence gelme diycekler ziyarete başkan ) gece kapalıymış siteEvet hocam ve ödemem de geldi. @Limrabet Destek teşekkür ederim. NBA için sizi ziyaret edeceğim gece.
Bu kimdi 😆😆Arkadaşlar büroda çekim yok
Özelden payfixlerinizi atın çekim gelir gelmez göndereceğim 4 k vurduk beee😆
@ceroxlive değil miydi 🙂Bu kimdi 😆😆
Adamda karakter yokmuşArkadaşlar büroda çekim yok
Ben bunu hatirliyorum madurlardan biride benimArkadaşlar büroda çekim yok
Aynen madurlardan biride bendim cekilistende cikmistim@ceroxlive değil miydi 🙂
Tebrikler dostumEvet hocam ve ödemem de geldi. @Limrabet Destek teşekkür ederim. NBA için sizi ziyaret edeceğim gece.