- 1,071
- 725
- 113
NaptinYatirimi yapıyorum
NaptinYatirimi yapıyorum
Haber Verde çekelim bizde ekran görüntüsü atarsın hocamYatırımında bir kat cevrimi var Aga jsjdjdjdjdjdj salladim bir kupona bakiye sabit sonuçlandın 250 payfix vericez cekim
Sen bakiyeyi 250 yaptın miHaber Verde çekelim bizde ekran görüntüsü atarsın hocam
Yaptım bende kankaSen bakiyeyi 250 yaptın mi
Valla site hic sağlıklı değil canlının konuşmaları falan ama 50 lira içinde yaparmı bilmiyorumYaptım bende kanka
Sen bu çekte bakalim öder gibime geliyor belli olmazValla site hic sağlıklı değil canlının konuşmaları falan ama 50 lira içinde yaparmı bilmiyorum
Korkma la bu kadar sen neden yatırmiyon gjhdkhgkhhhSen bu çekte bakalim öder gibime geliyor belli olmaz
Çekmen için yatırım yapman lazım zatenÖder ama yatırım yapılır mı siteye onu çektikten sonra bilemem
250 yap 50 yatır yatirimini 1 kat cevirÇevrim tamam yatırım yapacağım da. Çevrim şartı falan varmı direk 250 yapıp cekiyormuyuz bilen varmı. Yok 1000 yap 250 çek yada FS satın alımı yasak gibi
Yok mu gelen giden kanka 😀250 yap 50 yatır yatirimini 1 kat cevir
Onu ödedikten sonra sürekli yatırım yapılacak bir site mi değil mi bilemiyorum ondan bahsediyorum. 50 liraya çökmezler de yarın öbür gün 3-5 k ödemeyebilirlerÇekmen için yatırım yapman lazım zaten
İns gelirde bizde çekeriz 😀17:30 dedik onun çekim saatine 😀
Gelir gelir ben üst makamları aradım 😀İns gelirde bizde çekeriz 😀
Hesap doğrulaması için ne istedi kankaÇekimden önce hesap doğrulaması istiyor yatırdım cevrim tamamdestekte sira bekliyorum