- 4,849
- 3,311
- 113
Bende sizden görüp alfım masa tenisinde 3 dk da 250 yaptım
Senin kaybettiğini en son 2017de gören olmuş zaten 😀Bende sizden görüp alfım masa tenisinde 3 dk da 250 yaptım
S.a. 250 ödedi 5 dk. Sıkıntı yok gibiYatirim yapip cekim yapan varmi
Yatırdığın yöntemle çekim verdin di mi? Bi de hesabı doğruladın mıYa bu bekliyor ne böyle 8 9 dk dır bekliyorda tribe soktu ak
O payfixle ilgili düşer biraz sonraAma bı sorun var. Payfix işlem geçmişinde hesabıma 250 para geldiği görünüyor. Ama hesapta para yok. Varmı bı fikri olan
10dk yansır para hesabindaAma bı sorun var. Payfix işlem geçmişinde hesabıma 250 para geldiği görünüyor. Ama hesapta para yok. Varmı bı fikri olan
Payfixte sorun var rheralde ya anlamadim bende güncelleme var 1 2 gündür kafasi gidiyo geliyor slotlarda da var ayni sekilAma bı sorun var. Payfix işlem geçmişinde hesabıma 250 para geldiği görünüyor. Ama hesapta para yok. Varmı bı fikri olan
Doğrulu kanka payfixlede cekim verdim bekliyor yazıyor yani on onay verilmiş ama cekim geçmiyorYatırdığın yöntemle çekim verdin di mi? Bi de hesabı doğruladın mı
Tamam bekliyor yazıyosa bitmiş o iş geç de olsa gelirDoğrulu kanka payfixlede cekim verdim bekliyor yazıyor yani on onay verilmiş ama cekim geçmiyor
Bekliyor yazdıktan sonra daha iptal olan çekim görmedim benBenim bildiğim bekliyor su oluyo araci kuruma ödemeyi geçiyorlar araci kurumun sana geçerken ki suresi bekliyor
Ins kankaBekliyor yazdıktan sonra daha iptal olan çekim görmedim ben
İlk 2 gün sorun çıkmaz müdür sonra çıkabilir. Bu ara alan aldı 😀Talep verdik bakalım nolacak ilk çekenlerden sonrakilere zor verirler gibi 😂