- 10,857
- 6,850
- 113
Benim hayaller 1 dakikalık 🤣🤣Sadece 1 dakika da ödedi.
Ekli dosyayı görüntüle 210431
Benim hayaller 1 dakikalık 🤣🤣Sadece 1 dakika da ödedi.
Zaten beğenenler arasından çekiliş olsun 8 kişiyiz 100 tl dağıt bitsinSadece 1 dakika da ödedi.
Gorde utan sendende beklioruz bu adimlariGüle güle harca
Super gule gule harca reısSadece 1 dakika da ödedi.
Yaw he heBetnano adamdır tebrikler
Ne dilenmesi biraderAdam 10 k riske etmiş halen dilinşyosunuz burda ayıp ayıp
Olabilir ama ona @LoserLexa karar verir küsürat milleti sevindirebilir 😀Zaten beğenenler arasından çekiliş olsun 8 kişiyiz 100 tl dağıt bitsin
2 ayda 11k içerdeyim dayı şans gitti gelmioGorde utan sendende beklioruz bu adimlari
Yani @LoserLexa dost sendeyizzzOlabilir ama ona @LoserLexa karar verir küsürat milleti sevindirebilir 😀
Ne çekilisi ver seni takip edenlere mac bitince gelenlerede sevgiji verOlabilir ama ona @LoserLexa karar verir küsürat milleti sevindirebilir 😀
Bol şanslar umut olurmu olurKıskandım Bende bütün sermayemi ortaya koyuyorum 20 k yapcam
Kasa 1 tl hedef 20 k adım 1
Ekli dosyayı görüntüle 210433
İlk adım lose 5 kuruş kayıp bonusu alalım devamKıskandım Bende bütün sermayemi ortaya koyuyorum 20 k yapcam
kir onlarin raketiniKıskandım Bende bütün sermayemi ortaya koyuyorum 20 k yapcam
Dayima para lazım de : )))Mac bitene kadar jac kisi begendi kac kidi sana destek nolduysa totemine ortak olduysa gonlunden onlara ver toplasan 8 kisiydik.mac bittikten sonra gelen cok olur @LoserLexa
Doğru morukMac bitene kadar jac kisi begendi kac kidi sana destek nolduysa totemine ortak olduysa gonlunden onlara ver toplasan 8 kisiydik.mac bittikten sonra gelen cok olur @LoserLexa