- 810
- 494
- 63
Açıkcası küfür eder gibi 25 TL yollamak istemedim kimseye, o yüzden tekrar söylüyorum mazur görün artık yepyeni bir sayfa açma vakti.
Herkes umut mu de : )))
Dayı seni tenisci yapalım mı full rakibe basar parayı kırarızUmut yap söle bi seksi tenis kuponu
Sende ben patlıyım diye panter kesilirsinDayı seni tenisci yapalım mı full rakibe basar parayı kırarız
Dost tamam sikinti yapma borcunu odemisin iste bundsn daha onemli degil dagitim relaxAçıkcası küfür eder gibi 25 TL yollamak istemedim kimseye, o yüzden tekrar söylüyorum mazur görün artık yepyeni bir sayfa açma vakti.
La adam akil verdi ya krefi cekip falan bulasma dediya bi dakine@LoserLexa dost herkes seni bekliyor birşey dede uyuyalım yarın iş var 😀
Görmedim la bro 😀La adam akil verdi ya krefi cekip falan bulasma dediya bi dakine
Ay sonu paranin muyuz umutum 5 k ile geliyorumSende ben patlıyım diye panter kesilirsin aq
İçinden bile geçeriz dicem de ay sonu seni nerde bulacaz 100 liran olsa 3 hafta gözükmüyon dayıAy sonu paranin a q muyuz umutum 5 k ile geliyorum
Teessuf ederim 10 k yaptimİçinden bile geçeriz dicem de ay sonu seni nerde bulacaz 100 liran olsa 3 hafta gözükmüyon dayı
100 lira ne la 2 bira parasiİçinden bile geçeriz dicem de ay sonu seni nerde bulacaz 100 liran olsa 3 hafta gözükmüyon dayı
Şaka yapıorum dayı cansın100 lira ne la 2 bira parasi
6 TL ye mefete hesabını onaylatacm o bile yok 25 TL ye ol iki adam öldürür gomerix 🤣🤣Açıkcası küfür eder gibi 25 TL yollamak istemedim kimseye, o yüzden tekrar söylüyorum mazur görün artık yepyeni bir sayfa açma vakti.
Vermek istemeyen kimseden para istenmezz çin atasözu aklinda bilunsun uşagum6 TL ye mefete hesabını onaylatacm o bile yok 25 TL ye ol iki adam öldürür gomerix 🤣🤣