- 12,597
- 14,791
- 113
ÇÇinlilerle çok iyidir dayının arasiVermek istemeyen kimseden para istenmezz çin atasözu aklinda bilunsun uşagum
ÇÇinlilerle çok iyidir dayının arasiVermek istemeyen kimseden para istenmezz çin atasözu aklinda bilunsun uşagum
Bira ne kaarSade bi turk kahvesi yapalim zom olduk yine aq
Ben amsterdamniciorum zengin.birasi 33 tlBira ne kaar
En Sevdiğim 10.50 Burda Ama Yine Para Yok 🤣Ben amsterdamniciorum zengin.birasi 33 tl
10.60 kurusa boşuju vermezker aqEn Sevdiğim 10.50 Burda Ama Yine Para Yok 🤣
Ams sevdiği için birayı bile amsterdam icio: ))))Ben amsterdamniciorum zengin.birasi 33 tl
Olumm birs cok ii lan iç anlarsinAms sevdiği için birayı bile amsterdam icio: ))))
Dayi ben 2 aydır içmiyorum bıraktım alkolü: )) 30 liraya bira mı içilir gün de 2 paket 50 lira sigaraya gidiyor bide alkol alsak sonumuz bitik : ))))Olumm birs cok ii lan iç anlarsin
Ben hesapladim 2 bin 2.500 falan veriorum bizim evde icki bol icilirDayi ben 2 aydır içmiyorum bıraktım alkolü: )) 30 liraya bira mı içilir gün de 2 paket 50 lira sigaraya gidiyor bide alkol alsak sonumuz bitik : ))))
Gece 1.30 dan sonraki işlemler sabaha kalio yine umutlar fikirtepeBu magjum bet odemerde hizlimi cok sewfigim.bi arkadasim cekim yptida kac dakjada oder payfiksi
Dalilirim bakDayi ben 2 aydır içmiyorum bıraktım alkolü: )) 30 liraya bira mı içilir gün de 2 paket 50 lira sigaraya gidiyor bide alkol alsak sonumuz bitik : ))))
Aralık zammından sonra bitirdim kafamda alkolü sıra sigaradaBen hesapladim 2 bin 2.500 falan veriorum bizim evde icki bol icilir
Yahu bu gece odeme ypmayan siteleri anlamiorum ozamn saat 1.30 kapaliyiz de öle ya sabah 10 da ac aqGece 1.30 dan sonraki işlemler sabaha kalio yine umutlar fikirtepe
Mart-1 inde 7 24 çekime geciolar. Belliki eleman sikintisinyasio siteYahu bu gece odeme ypmayan siteleri anlamiorum ozamn saat 1.30 kapaliyiz de öle ya sabah 10 da ac aq
Ya ne elemani sende guldurdun gece geceMart-1 inde 7 24 çekime geciolar. Belliki eleman sikintisinyasio site
Magnum destek aktif genelde rıCa etsin hallederlerYa ne elemani sende guldurdun gece gece
Rica edince oluyo yaniMagnum destek aktif genelde rıCa etsin hallederler