- 429
- 156
- 43
Bu şık hareketinizi unutmayacağım, Haksızlığa karşı durmanızı kalben takdir ediyorum. Forumun daha güzel hale gelmesi ve güçlenmesi için üstüme ne görev düşerse her zaman karşılıksız yapmaya hazırım.
kalitelerini göstermiş oldularYanlış karar olmuş bence , forumdaki en kaliteli site Retrobet'ten sonra .
Darısı bu arkadasin banlanmasina diyelim ozamanYanlış karar olmuş bence , forumdaki en kaliteli site Retrobet'ten sonra .
Leaderjack bu cvbi ustune austune alin bence.konu altında boş muhabbet yapmayın
Elbet gönül isterdi ki Luckybet'inde burda bizimle olmasını, fakat burada olan diğer büroların işlerini layıkıyla yaptıklarının farkına vardılar, ve muhtemelen layık olmadıkları yerden gitmeyi kendileri istediler. Bu forum açımdan kalitesini ıspatlamıştır, bu tavır diğer bürolarada az çok hak yeme eğilimi olanlarada örnek olur, bundan sonrada burda dümen dönmez. Ben çıkarlarına bakarlar sandım, yanıltılar ve üyelerine baktılar, teşekkür ediyorum.Yanlış karar olmuş bence , forumdaki en kaliteli site Retrobet'ten sonra .
Türkçe yazım kurallarına uymayı öğrendikten sonra bana laf sokma çabalarına girersen çok memnun olurum güzel kardeşimLeaderjack bu cvbi ustune austune alin bence.
o yazım kuralı yanlışı değil yazım yanlışıTürkçe yazım kurallarına uymayı öğrendikten sonra bana laf sokma çabalarına girersen çok memnun olurum güzel kardeşim
Sorun yok çekiliş olacak birazdan@Başkan şanslı numara alcaz diyr tüm paramızı bastık siteye ? Bide siz onermiştiniz nereye yatırsm beyler dedigimde
Birazdan mı ?Sorun yok çekiliş olacak birazdan
evet site sağlam mağdur etmezler kardeşim merak etmeBirazdan mı ?