- 1,308
- 1,451
- 113
bologno macimiz birazdan basliyor toteme bekleriz
Hadi bakalım erkenden gelsinbologno macimiz birazdan basliyor toteme bekleriz
Bol şans dostum umarım kazançla biterbologno macimiz birazdan basliyor toteme bekleriz
Bjk maci bizde dost izlicez zaten ilk yari 5 korneri var hele erken gol gelmezsebologno macimiz birazdan basliyor toteme bekleriz
Bolsans üstadGüzel bir kombine yaptık bakalım bekleyeceğiz kazanırsak 7 k küsürat dagitiriz
takip sizde dostlar yesillendirelim bu kuponu hollanda yasadim icin saat 11 suan birazdan ise gidecegim
Ekli dosyayı görüntüle 650355Ekli dosyayı görüntüle 650356
Bol şansGüzel bir kombine yaptık bakalım bekleyeceğiz kazanırsak 7 k küsürat dagitiriz
takip sizde dostlar yesillendirelim bu kuponu hollanda yasadim icin saat 11 suan birazdan ise gidecegim
Bol şans dostGüzel bir kombine yaptık bakalım bekleyeceğiz kazanırsak 7 k küsürat dagitiriz
bologno ve bjk rahat gelicek dusuncewsindeyim sunderland bir pislik olmaz ise muhtemel kazaniriz bakalim sans yanimizda olur umurimBjk maci bizde dost izlicez zaten ilk yari 5 korneri var hele erken gol gelmezse
Haydi umarimbologno ve bjk rahat gelicek dusuncewsindeyim sunderland bir pislik olmaz ise muhtemel kazaniriz bakalim sans yanimizda olur umurim
Hakem katliamından sonra üç sahada boğarak başlarız ilkyaridan kornerler gelir Sunderland gelirse içeride kuponbologno ve bjk rahat gelicek dusuncewsindeyim sunderland bir pislik olmaz ise muhtemel kazaniriz bakalim sans yanimizda olur umurim
Gelir gibi baskı arttıhadi bologna at 2 gol erkenden gidelim senden
Ilkyari 1 gol getirirhaydi ;lk yari 1 gol acar maci zaten