- 4,041
- 2,934
- 113
Deplasman gol bulmadan canlanacağı yok zaten ev sahibinin ya böyle biter yada dep 1 bulursa ev 4 bulurSende teşekkürler sana da iyi takipler
Deplasman gol bulmadan canlanacağı yok zaten ev sahibinin ya böyle biter yada dep 1 bulursa ev 4 bulurSende teşekkürler sana da iyi takipler
Dep atsa ev 4 atabilirDeplasman gol bulmadan canlanacağı yok zaten ev sahibinin ya böyle biter yada dep 1 bulursa ev 4 bulur
1000 lira alamayanlardan kesin
Aynen1000 lira alamayanlardan kesin
bana 20 k koymaz tek kalemde 50 k basarim ama sana koyar olmayan paranla.İnşallah kaybeder
Paranda batsın sendebana 20 k koymaz tek kalemde 50 k basarim ama sana koyar olmayan paranla.
Bol şans dostSelam dostlar bir önceki konuda kazandık şükür. 100k bir çekim yaptık ödüllerimizi yolladık 4 maçlık ufak bir kombine kupon bırakıyorum . Bugünlük başka kupon olmayacak. Kazanırsak gereğini yaparız seviliyorsunuz .
İyi forumlar
Ekli dosyayı görüntüle 652240Ekli dosyayı görüntüle 652242
Bolsans dostSelam dostlar bir önceki konuda kazandık şükür. 100k bir çekim yaptık ödüllerimizi yolladık 4 maçlık ufak bir kombine kupon bırakıyorum . Bugünlük başka kupon olmayacak. Kazanırsak gereğini yaparız seviliyorsunuz .
İyi forumlar
Ekli dosyayı görüntüle 652240Ekli dosyayı görüntüle 652242
Hoş değil yorumlarınİnşallah kaybeder
Niye öyle diyon kardeşim adamlar sizinle paylaşıyo destek olmak için ayıp bu yaptığın lütfen kendinize gelinParanda batsın sende