Bol bol şansSelam dostlar bir önceki konuda kazandık şükür. 100k bir çekim yaptık ödüllerimizi yolladık 4 maçlık ufak bir kombine kupon bırakıyorum . Bugünlük başka kupon olmayacak. Kazanırsak gereğini yaparız seviliyorsunuz .
İyi forumlar
Ekli dosyayı görüntüle 652240Ekli dosyayı görüntüle 652242
Allah gönlüne göre versin o zaman dost ne diyeyim Allah herkesin birine bin katsin böyle düşünceleri rahatlığı bizde nasip eder inşallah allahcok takimiyuorum dost bu seferde gelmesin sans isi
Keşke 20 k ermenistan ligi var 3.5 üste atsaydin tekte 2.30 oranı var suan neyse sağlık olsun1.34 oran yatilmaz kawasaki at 4 golu yahu biz 3 4 5 oranlari bilioz tek kalemde
para senin olmayınca ne güzel akıl veriyonuz la öyleKeşke 20 k ermenistan ligi var 3.5 üste atsaydin tekte 2.30 oranı var suan neyse sağlık olsun
Sende ne güzel sinyal yapiyon la surda varya ne kadar şirinlik yapan adam var genelleme yapmiyorum ama bazıları o kadar belli ediyor ki işine bakpara senin olmayınca ne güzel akıl veriyonuz la öyle
saksjfaklfklas sinyacilye bak beni sinyalcilikle sucluyor kasfjka neyin sinyalini yapıcam la avel adama bol şans falan bile yazmadım kendi yaptığını bana itelemeye calısıyor bir de şirine seniSende ne güzel sinyal yapiyon la surda varya ne kadar şirinlik yapan adam var genelleme yapmiyorum ama bazıları o kadar belli ediyor ki işine bak