- 1,317
- 1,461
- 113
Yaptığın dağıtım şekli zerre adil değil bilesin takip etmiyecegim artık ama umarım kazanırsın kolay gelsinSelam dostlar bir önceki konuda kazandık şükür. 100k bir çekim yaptık ödüllerimizi yolladık 4 maçlık ufak bir kombine kupon bırakıyorum . Bugünlük başka kupon olmayacak. Kazanlı gereğini yaparız seviliyorsunuz .
İyi forumlar
Ekli dosyayı görüntüle 652240Ekli dosyayı görüntüle 652242
Bol şans reisSelam dostlar bir önceki konuda kazandık şükür. 100k bir çekim yaptık ödüllerimizi yolladık 4 maçlık ufak bir kombine kupon bırakıyorum . Bugünlük başka kupon olmayacak. Kazanırsak gereğini yaparız seviliyorsunuz .
İyi forumlar
Bol sans canlıda 2 maç varSelam dostlar bir önceki konuda kazandık şükür. 100k bir çekim yaptık ödüllerimizi yolladık 4 maçlık ufak bir kombine kupon bırakıyorum . Bugünlük başka kupon olmayacak. Kazanırsak gereğini yaparız seviliyorsunuz .
İyi forumlar
Aga efsunlu olmak lazım sende kazanmak için. Bizde o şans yok. Allah herkesin gönlüne göre versin hadi bol şans.Selam dostlar bir önceki konuda kazandık şükür. 100k bir çekim yaptık ödüllerimizi yolladık 4 maçlık ufak bir kombine kupon bırakıyorum . Bugünlük başka kupon olmayacak. Kazanırsak gereğini yaparız seviliyorsunuz .
İyi forumlar
Kobe wonBol sans canlıda 2 maç var
dagitim seklim adil degilse konuyu takip etme dostum.Yaptığın dağıtım şekli zerre adil değil bilesin takip etmiyecegim artık ama umarım kazanırsın kolay gelsin
Birader sana insan gibi düşüncesini belirtmiş birine çıkıp kendi konun diye dışarı çıkabilirsin yapamazsın ne küfür ettik ne hakaret hem dışarı çıkabilirsin diyip hemde saygılar yazmakda ne kadar adamlık tartışılır dediğim gibi bu kafayla devamdagitim seklim adil degilse konuyu takip etme dostum.
bugun odul kazanlar ile bir onceki konudaki hep farkli kisilere gonderildi ayni kisi ben aldim derse gelsin buradayim. kazandikca dagitimlar artacaktir ve ben 100 tl 200 tl gibi degersiz tl paramizi 20 kisiye dagitmakyerine 1000 tl olarak az kisiye verip onlarin ihtiyacini karsilamak istiyorum bir nebzede olsa. sen simdi bu adil olmayan dusunce icerisinde olmayacagimi dusunuyorsan konu disari cikabilirsin ... saygilar
Bol şans dilerimSelam dostlar bir önceki konuda kazandık şükür. 100k bir çekim yaptık ödüllerimizi yolladık 4 maçlık ufak bir kombine kupon bırakıyorum . Bugünlük başka kupon olmayacak. Kazanırsak gereğini yaparız seviliyorsunuz .
İyi forumlar
Bol şanslar dostSelam dostlar bir önceki konuda kazandık şükür. 100k bir çekim yaptık ödüllerimizi yolladık 4 maçlık ufak bir kombine kupon bırakıyorum . Bugünlük başka kupon olmayacak. Kazanırsak gereğini yaparız seviliyorsunuz .
İyi forumlar
dostum germe bosuna kendini takip etme konuyu yorumda yapma bos yere gidip baska odullerde ara sansini.Birader sana insan gibi düşüncesini belirtmiş birine çıkıp kendi konun diye dışarı çıkabilirsin yapamazsın ne küfür ettik ne hakaret hem dışarı çıkabilirsin diyip hemde saygılar yazmakda ne kadar adamlık tartışılır dediğim gibi bu kafayla devam