- 27,316
- 11,760
- 113
Takip edenlere degilmiydi reisDestekleriniz için teşekkürler arkadaşlar .
@Başkan 5 bin tl çekiliş yapalım 5 kişi 1000 tl ödül çekiliş harici dm lütfen atmayalım
Takip edenlere degilmiydi reisDestekleriniz için teşekkürler arkadaşlar .
@Başkan 5 bin tl çekiliş yapalım 5 kişi 1000 tl ödül çekiliş harici dm lütfen atmayalım
Fenerli iste boyle olurDestekleriniz için teşekkürler arkadaşlar .
Aynen öyle demişti sözde bizde maç başından beri takipteydikDost bana aktiflerden seçeceğim dedin. Konuda olmayan adam alacak sen seç lütfen
KaosssTakip edenlere degilmiydi reis
Destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar .
@Shellac 5 bin tl çekiliş yapalım 5 kişi 1000 tl ödül çekiliş harici dm lütfen atmayalım
[/Q
Kesene bereket
Olabilir@M10FB Dost Dilersen 7 kişi aktiflerden liste yapalım. 7 kişi 700 yapalım. Dağıtımı dert etme ben de dağıtırım pikacu da
Takip edenler Belli zaten Reis@Shellac senden ricam sadece takip arkadaşları alalım çekilişe ve maç sonrası gelenleri almayalım
Dostum kesene bereket olsun beklemede konularında senin seçmen lazımDestekleriniz için teşekkürler arkadaşlar .
@Shellac 5 bin tl çekiliş yapalım 5 kişi 1000 tl ödül çekiliş harici dm lütfen atmayalım
2 pen cıktı ne bahısmıs be@Shellac senden ricam sadece takip arkadaşları alalım çekilişe ve maç sonrası gelenleri almayalım
İşte dost shel istedine ulaş der sana o durumda@Shellac senden ricam sadece takip arkadaşları alalım çekilişe ve maç sonrası gelenleri almayalım
Çok iyi olur bence sen en basta burda olanları biliyorsun@M10FB Dost Dilersen 7 kişi aktiflerden liste yapalım. 7 kişi 700 yapalım. Dağıtımı dert etme ben de dağıtırım pikacu da
Hakan takip etmedin ki kardeşOlabilir