- 1,402
- 1,562
- 113
@Muroo1988 dostum sen cikarsanaTakip edenleri ayırın listeyi adminlete iletin ben dışarda oldum için bakamıyorum maç ödülleri eve gidince kontrol edip yollayacağım
@Muroo1988 dostum sen cikarsanaTakip edenleri ayırın listeyi adminlete iletin ben dışarda oldum için bakamıyorum maç ödülleri eve gidince kontrol edip yollayacağım
Bencede olur ya @Muroo1988 yada çekiliş yap @M10FB kardo zo@Muroo1988 en aktifi bu arkadaş idi dağıtımı o halleder güvenilirdir de @M10FB renktasim
Mesajları dikkate alamıyor maçtan. Bir görse mesajları@Marley15 le konus dost o lıste verır sana
Sen lıste yapıp atarsın adama sana dedıyseAdminlik bir şey varsa onlarda liste yapar
Kardo sen çıkarAdminlik bir şey varsa onlarda liste yapar
AdamAyrıca ödülü kazanıp bana sürekli özelden yazan olursa ödül vermeyeceğim başkasına veririm bilginiz olsun !! Mesajlara cevap vermiyorum
Sen çıkar kral adamsin@Muroo1988 dostum sen cikarsana
Yonetime bildirAyrıca ödülü kazanıp bana sürekli özelden yazan olursa ödül vermeyeceğim başkasına veririm bilginiz olsun !! Mesajlara cevap vermiyorum
EvetSadece takip edenlere mi
Dost raporla geçAyrıca ödülü kazanıp bana sürekli özelden yazan olursa ödül vermeyeceğim başkasına veririm bilginiz olsun !! Mesajlara cevap vermiyorum
Bende onu diyorum renktasim adam diyince akla gelen isim @Muroo1988@Muroo1988 dayım adaletlidir takipcileri o secsin adam gibi adam
Doğru bencede adam en bastan burdaydi@Muroo1988 dayım adaletlidir takipcileri o secsin adam gibi adam