- 71,314
- 43,852
- 113
HoşbuldukAslan Kardeşim hoşgeldin
HoşbuldukAslan Kardeşim hoşgeldin
Kanka 500 milyar kim oynar 500 milyar olan insanın burda ne işi var zenginler oynar 500 milyar trilyonBen o parayı bulayım bi defa 10 liralık kuponlar ile takılacam
Ama haklısın bankaya atsın faiz veriyorlarBen o parayı bulayım bi defa 10 liralık kuponlar ile takılacam
Bak mesela çevremi geç bu forumda bile kaç yıllık dostum var ismini vermicem durumu çok iyi 10 k istesem anında atar ikilemez bile hemen iban at yollar bana ama istemem kumar için bu işi sonu yok kardeş borç yiyen kesesinden yerReis benimki kumar bağımlılığı mı oluyor bilmiyorum bir liralık kupon yapsam bile heycanla takip ediyorum. Ama çoğu yerden para bulup oynama imkanım var onu yapmıyorum mesela.
çorbacı mısın dostBenim de maaş var da legal değil,
100 binde 2400 getiriyor kardeş 500 binde 12 bin Aylık bedava gelecekken neden o 500 u kumarda yatırayım diye mantıklı düşünseler olacak da bağımlı olan dusunemiyorAma haklısın bankaya atsın faiz veriyorlar
Haklisinda kanka kumar iyi değil fazla ama kimse kimseye 10 k vermezBak mesela çevremi geç bu forumda bile kaç yıllık dostum var ismini vermicem durumu çok iyi 10 k istesem anında atar ikilemez bile hemen iban at yollar bana ama istemem kumar için bu işi sonu yok kardeş borç yiyen kesesinden yer
Mutfaktayız dost işkembe pişiriyoruzçorbacı mısın dost
Haklısın kanka ama bende olsa 500 bin öyle yaparım herkes 500 bin oynamaz herkes zenginmi 500 bin oynicak burda kanka bunu düşünen de vardir100 binde 2400 getiriyor kardeş 500 binde 12 bin Aylık bedava gelecekken neden o 500 u kumarda yatırayım diye mantıklı düşünseler olacak da bağımlı olan dusunemiyor
Buyurun şekil a Taner15 k aliyorum hepsini atiyorum parca parca kazanirsam problem yok kaybedersem tüm paramı kaybedesiye kadar oynarim
Zengin insan 500 bin yatırıp oynar parası çok olan kanka insanlar da 500 milyar nasıl olsun kankaHaklısın kanka ama bende olsa 500 bin öyle yaparım herkes 500 bin oynamaz herkes zenginmi 500 bin oynicak burda kanka bunu düşünen de vardir
Ne yapalım Selami önerin var mıbiz de hep öyle dedik defalarca kendimize sözler de verdik ama döndü dolaştı yine o para sisteme gitti. o kadar kolay olmuyor maalesef.
@dost bu durmuş muSeninki hat safhada değil bazılari ne yapıp edip bi yerden bulmaya çalışıo oynamak için o tam bagimlilik senin yine durun varmış enazindan o iyi
Oynayan çok var arka planda forum sitelerini ayakta tutan büyük yatırım yapanlar. Forum siteleri var olduğuna göre sen düşünKanka 500 milyar kim oynar 500 milyar olan insanın burda ne işi var zenginler oynar 500 milyar trilyon
Şimdi bir arkadaş forumun birinden yüksek mikatrdan rolling yapıyor. İstesem para atar ama istemiyorum rolling e ben de katılıyorum çıkarsa çıkar o mantık benimkiBak mesela çevremi geç bu forumda bile kaç yıllık dostum var ismini vermicem durumu çok iyi 10 k istesem anında atar ikilemez bile hemen iban at yollar bana ama istemem kumar için bu işi sonu yok kardeş borç yiyen kesesinden yer
Durmak yok sklmeye devaam@dost bu durmuş mu
Güzel mantıkDurmak yok sklmeye devaam