Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maaş Günü 15'i Olanlar?

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,314
43,852
113
Benim maaaş günüm yok kankilerle ne zaman kumar oynarsak o zaman maaş , bu arada 4 günde 60 binimize çöken pragmatik sahibinin karısını öpim

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,314
43,852
113
Benim de maaş var da legal değil,

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
Cevremde iki kişinin alkol ve kumardan yuvası dağıldı
Evliysen ve çocuğun varsa seni uzmicek sıkıntıya sokmucak miktarlar sorun olmaz
Diğer türlü sonu kötü biter bu işin işin özü bu .
Bekarsan kendine zarar verirsin sorumluluğun yok ama evlenmeden önce paran yoksa kıyıda köşede hepsini kumarda alkole yediysen borç içinde evlenirsin anada babada yoksa günü birlik de yaşamak iyi değil evlenmeyi düşünen bekarlar varsa
Çünkü altın anasının nikahı oldu beyz eşyası mobilyası derken tonla para tutuo bekarım diyede maaşı komple bir günde yemek de olmaz

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
Reis benimki kumar bağımlılığı mı oluyor bilmiyorum bir liralık kupon yapsam bile heycanla takip ediyorum. Ama çoğu yerden para bulup oynama imkanım var onu yapmıyorum mesela.
Bak mesela çevremi geç bu forumda bile kaç yıllık dostum var ismini vermicem durumu çok iyi 10 k istesem anında atar ikilemez bile hemen iban at yollar bana ama istemem kumar için bu işi sonu yok kardeş borç yiyen kesesinden yer

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
Bak mesela çevremi geç bu forumda bile kaç yıllık dostum var ismini vermicem durumu çok iyi 10 k istesem anında atar ikilemez bile hemen iban at yollar bana ama istemem kumar için bu işi sonu yok kardeş borç yiyen kesesinden yer
Haklisinda kanka kumar iyi değil fazla ama kimse kimseye 10 k vermez

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
100 binde 2400 getiriyor kardeş 500 binde 12 bin Aylık bedava gelecekken neden o 500 u kumarda yatırayım diye mantıklı düşünseler olacak da bağımlı olan dusunemiyor
Haklısın kanka ama bende olsa 500 bin öyle yaparım herkes 500 bin oynamaz herkes zenginmi 500 bin oynicak burda kanka bunu düşünen de vardir

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
Haklısın kanka ama bende olsa 500 bin öyle yaparım herkes 500 bin oynamaz herkes zenginmi 500 bin oynicak burda kanka bunu düşünen de vardir
Zengin insan 500 bin yatırıp oynar parası çok olan kanka insanlar da 500 milyar nasıl olsun kanka

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,342
9,951
113
Kanka 500 milyar kim oynar 500 milyar olan insanın burda ne işi var zenginler oynar 500 milyar trilyon
Oynayan çok var arka planda forum sitelerini ayakta tutan büyük yatırım yapanlar. Forum siteleri var olduğuna göre sen düşün

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,342
9,951
113
Şimdi bir arkadaş forumun birinden yüksek mikatrdan rolling yapıyor. İstesem para atar ama istemiyorum rolling e ben de katılıyorum çıkarsa çıkar o mantık benimki