- 307
- 77
- 28
Kardeşim öder de ben neden mağdur olayım. Kaç bin TL vermişim buraya. ÖDENDİ yazıyor bide çekimlerdeÖder bence bi yanlislik vardir. Birazdaha bekle. Bu arada meblağ nekadar ?
Kardeşim öder de ben neden mağdur olayım. Kaç bin TL vermişim buraya. ÖDENDİ yazıyor bide çekimlerdeÖder bence bi yanlislik vardir. Birazdaha bekle. Bu arada meblağ nekadar ?
Yani tabi o konuda haklisin dur adminlerden biri gelsin halleder simdi kralKardeşim öder de ben neden mağdur olayım. Kaç bin TL vermişim buraya. ÖDENDİ yazıyor bide çekimlerde
Dahada asya da oynamazsın heraldeÖDEME 20 TL EKSİK OLARAK YAPILMIŞTIR. SON PARALARINI BANA GÖNDERDİLER SANIRIM KOLAY GELSİN
Sayın Ozan Bey, söz etmiş olduğunuz 20TL ATM masraf kesintisidir, bu masraf bedeli canlıdan talep etmeniz gerekmektedir. Sistemsel bir sorun gerçekleşmiştir, yaşanan gecikme için özür dileriz.İyi günlerÖDEME 20 TL EKSİK OLARAK YAPILMIŞTIR. SON PARALARINI BANA GÖNDERDİLER SANIRIM KOLAY GELSİN
Sorunun çözüldü. Şu ukala hallerin yüzünden sana gram yardım edesim gelmiyor aslında da neyseÖDEME 20 TL EKSİK OLARAK YAPILMIŞTIR. SON PARALARINI BANA GÖNDERDİLER SANIRIM KOLAY GELSİN
TövbestağfurullahSorunun çözüldü. Şu ukala hallerin yüzünden sana gram yardım edesim gelmiyor aslında da neyse
admin benim spin eklenmemiş yüklemeler devam ediyor muSorunun çözüldü. Şu ukala hallerin yüzünden sana gram yardım edesim gelmiyor aslında da neyse
ıd numarası 64060637admin benim spin eklenmemiş yüklemeler devam ediyor mu
Liste bildirildi gün içinde yüklenirliverpool maci etkinlik sonuclari nne oldu sayin destek