- 4,647
- 346
- 83
Papara sisteminde genel gecikmeler ve aksaklıklar yaşanmaktadır sayın BurakkdoanKomple paparada sıkıntı var heralde dün akşam hesapla çekim talebi verdim geçmedi henüz ziraate
Papara sisteminde genel gecikmeler ve aksaklıklar yaşanmaktadır sayın BurakkdoanKomple paparada sıkıntı var heralde dün akşam hesapla çekim talebi verdim geçmedi henüz ziraate
o kadar yatırım yaptım bir freebet vermedin.Papara sisteminde genel gecikmeler ve aksaklıklar yaşanmaktadır sayın Burakkdoan
Yeni bonus ve etkinliklerimiz hazırlanmaktadır. Kısa süre içerisinde duyurulacaktır. Böylece bizimle devam eden üyelerimize yeni imkanlar sunarak daha keyifli zaman geçirmelerini temenni etmekteyiz. İyi günler dileriz.Bu siralar dediginize göre bonuslarinizda iyileştirme çalışmlariniz varmia yatirim bonusu vermiyorsunuz. Güncellestirmele isleminiz bittiginde bu dönemde yatirim yapanları mağdur etmezsiniz umarım.
Arkadasin sorusuna cevap degil bu bende bu sorunun cevabini bekliyorumYeni bonus ve etkinliklerimiz hazırlanmaktadır. Kısa süre içerisinde duyurulacaktır. Böylece bizimle devam eden üyelerimize yeni imkanlar sunarak daha keyifli zaman geçirmelerini temenni etmekteyiz. İyi günler dileriz.
Yeni bonus ve etkinliklerimiz hazırlanmaktadır. Kısa süre içerisinde duyurulacaktır. Böylece bizimle devam eden üyelerimize yeni imkanlar sunarak daha keyifli zaman geçirmelerini temenni etmekteyiz. İyi günler dileriz.
Isbankasi kredi karti yatırımı nezaman düzelirAkitf üyelerimizin kullanabileceği yatırım bonusları sitemizde mevcuttur. Bunların dışında ayrıca yeni bonuslar gelecektir diye belirtmeye çalıştım Sayın Seasnake. Tabiki aktif üyelerimizi memnun etmek adına ekstra jestlerimiz önümüzdeki günlerde olacaktır. Bol şanslar bol kazançlar dileriz.
Kredi kartı yatırımları ile ilgili güncellemeler olabilmektedir. Anlık olarak güncel bilgiyi canlı destek birimimize bağlanarak öğrenmenizi rica ederiz.Isbankasi kredi karti yatırımı nezaman düzelir
Yoğunluktan kaynaklanan bir aksaklık olmuştur karışıklık olduğu için özür dileriz. Kazanmış olduğunuz ödül hesabınıza eklenmiştir. Bol kazançlı günler dileriz.Sayın destek.Twitter bonusum neden iptal edildi.Son bonus sm ne demek? Birkac gun once 50+50 yatirimim var