- 1,261
- 302
- 83
Erdem abi en son geçen hafta perşembe günü yatırım yaptım bugünü saymazsak tam 7 gün önce sence çekebilir miyim ?Bana eklendi ki resim koydum
Erdem abi en son geçen hafta perşembe günü yatırım yaptım bugünü saymazsak tam 7 gün önce sence çekebilir miyim ?Bana eklendi ki resim koydum
Bu hafta içi yatırımı kabul ediyor. Pazartesi'den Pazartesi'ye diye biliyorumErdem abi en son geçen hafta perşembe günü yatırım yaptım bugünü saymazsak tam 7 gün önce sence çekebilir miyim ?
7 gün içinde diyor ama abiBu hafta içi yatırımı kabul ediyor. Pazartesi'den Pazartesi'ye diye biliyorum
seninde sorunun çözüldü bol şansSayın admin 24 saattir verdikleri cevapları görsen deli olursun hayır basit bir site olsa lanet edeceğim uğraşmayacağım da 1 dk lık işi 24 saat oldu
Evet verilecek gün içinde freebetbeyler jojodan verilcekmi bilgisi olan yardımcı olsun
jojodadami var bu kural ?7 gün içinde diyor ama abi
eyvallah kardeşimEvet verilecek gün içinde freebet
24.01.2019 da en son yatırım yaptım diye hatırlıyordum ben şimdi tekrar sordum en son ne zaman yatirim yapmisim diye 27.01.2019 saat 01.44 de yani pazartesi günü isimi sağlama aldım şimdi sorarakBu hafta içi yatırımı kabul ediyor. Pazartesi'den Pazartesi'ye diye biliyorum
Hiç bilmiyorum geçen hafta yoktujojodadami var bu kural ?
Acil cevap diyosun canlı desteğe girip sorsana bizde bilmiyoruzjojobet 15 free bet eklemıs oynımmı beyler.matbet gıbı bosa ugrasmayalım yuklseltırsek cekım ıcın ızın verırlermı acıl cewap